MUŞ YİNE YOĞUN KAR ALTINDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2022 - 15:05, Güncelleme: 25.01.2022 - 15:05

MUŞ YİNE YOĞUN KAR ALTINDA

​​​​​​​Muş'ta yeniden kar yağışının etkisini göstermesi ile teyakkuzda bulunan belediye ekipleri, çalışmalarını soluksuz sürdürdü.
Karla mücadelede etkin adreslerden Muş'ta belediye ekipleri, kenti etkisi altına alan kar yağışı sonrası harekete geçerek çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdürdü. Muş Belediyesi’nin karla mücadelesi yoğun bir şekilde devam ediyor. 24 saat aralıksız yağan kar yağışından dolayı ekipler ulaşıma açtığı yolları tekrar tekrar temizlemek zorunda kaldı. Zabıta ekipleri yol kenarında park eden araçları anons ederek kaldırtırken, kar küreme ekipleri de kaldırım temizliğini sürdürüyor. Konu ile ilgili belediyeden yapılan bilgilendirmede "Kardan arındırılan cadde ve kaldırımlar, kar yağışının etkili olmasınile tekrar tekrar temizleniyor" denildi.