MUŞ YEŞİLE ÖNEM VERİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2021 - 08:56, Güncelleme: 14.11.2021 - 08:56

MUŞ YEŞİLE ÖNEM VERİYOR

​​​​​​​Muş'ta Başkan Feyat Asya'nın tutumu sayesinde kişi başına düşen yeşil alan miktarı her geçen gün artış göstermeye devam ediyor.
Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek AK Parti Belediyeciliğine örnek isim olmaya devma eden Başkan Feyat Asya, Muş'ta yeşil alan çalışmalarına önem veriyor. Muş'ta kişi başına düşen yeşil alan miktarının artırılması için uygulamalarını sürdüren Başkan Asya, Muş Belediyesi’nin yeşil alan oluşturma çalışmaları kapsamında uyguladığı Lale Vadisi Parkı 2. Etap Projesinde sona gelindiğini açıkladı. Sezon başında başlatılan çalışmalar neticesinde proje gün yüzüne çıktı. Belediye Başkanı Feyat Asya, çalışma alanında incelemelerde bulunarak teknik ekipten bilgi aldı. Güzergahında vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Asya, benzer çalışmalarılı Muş'un diğer mahallelerinde de gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi. Vatandaşlar da yeşile yönelik duyarlılığından dolayı Başkan Asya ve ekibine teşekkür etti.