MUŞ TANITIMINA BAŞKAN ASYA ÖNCÜLÜK EDİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2021 - 14:51, Güncelleme: 11.10.2021 - 14:51

MUŞ TANITIMINA BAŞKAN ASYA ÖNCÜLÜK EDİYOR

​​​​​​​Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergilemeye devam eden Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, tanıtıma da önem veriyor.
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, TÜRSAB Kültür Turizmi İhtisas Başkan Yardımcıları Özgür Ildır Öksüz ve N. İlham Seyyale’nin sunumlarıyla yayınlanacak olan ‘Kültür Keşifleri’ programının canlı yayınına konuk oluyor. Muş’un tarih, kültür ve gastronomisinin konuşulacağı program, ilin tanıtımında önemli rol oynayacak.