MUŞ, SPORDA DA İDDİALI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2021 - 09:08, Güncelleme: 15.03.2021 - 09:08
 

MUŞ, SPORDA DA İDDİALI

​​​​​​​Muş'ta Başkan Feyat Asya, 2020-2021 sezonunun ilk antrenmanında Muş Belediyespor'u yalnız bırakmayarak yine tam not aldı.
Son yıllarda sportif aktivitelerin hız kazandığı Muş, adından söz ettirmeye devam ediyor. AK Parti Belediyeciliğinde yerel yönetimin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneği haline gelen Muş'ta Başkan Feyat Asya'nın "Gençler olmazsa olmazımız" şeklindeki yaklaşımı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. İlin tanıtımında sporun önemini her zaman dile getiren Başkan Feyat Asya, bu kez hafta sonu demeksizin yine sahada yer alarak Bal Ligi'nde Muş'u temsil eden Muş Belediyespor'un hazırlık çalışmalarına katılarak futbolculara başarılar diledi. Muş'un sporda da nice başarılara atacağından emin olduğunu belirten Başkan Feyat Asya, "Biz biliyoruz ki Muş'lu gençlerimiz kendilerine imkan tanındığında her zaman başarı ile şehirlerini gururlandıracaklardır. Onun için her zaman sportif faaliyetlerin yanında yer alacak ve en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi. Temaslarında kulüp yönetimi ile de toplantı gerçekleştiren Başkan Asya, "Koronavirüs vaka sayılarının düşmesiyle Sağlık Bakanlığımızın belirlediği gruplarda ilimizin düşük riskli olarak belirlenmesi ile kademeli normalleşme dönemine girdik. Belediye spor takımımız da geçilen bu normalleşme sürecini değerlendirerek sezonun ilk idmanını gerçekleştirdi. Şehrimize yeni kazandırılan Şehir Stadyumunda yapılan antrenmana eşlik ederek sporcularımız ile bir araya geldik. Öncesinde kulüp başkanlığını yürüten Abdullah Avcı ve yönetimi ile yaptığımız istişarelerde desteklerimiz ile yanlarında olacağız" dedi. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Muş'ta Başkan Feyat Asya, 2020-2021 sezonunun ilk antrenmanında Muş Belediyespor'u yalnız bırakmayarak yine tam not aldı.

Son yıllarda sportif aktivitelerin hız kazandığı Muş, adından söz ettirmeye devam ediyor. AK Parti Belediyeciliğinde yerel yönetimin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneği haline gelen Muş'ta Başkan Feyat Asya'nın "Gençler olmazsa olmazımız" şeklindeki yaklaşımı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. İlin tanıtımında sporun önemini her zaman dile getiren Başkan Feyat Asya, bu kez hafta sonu demeksizin yine sahada yer alarak Bal Ligi'nde Muş'u temsil eden Muş Belediyespor'un hazırlık çalışmalarına katılarak futbolculara başarılar diledi. Muş'un sporda da nice başarılara atacağından emin olduğunu belirten Başkan Feyat Asya, "Biz biliyoruz ki Muş'lu gençlerimiz kendilerine imkan tanındığında her zaman başarı ile şehirlerini gururlandıracaklardır. Onun için her zaman sportif faaliyetlerin yanında yer alacak ve en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

Temaslarında kulüp yönetimi ile de toplantı gerçekleştiren Başkan Asya, "Koronavirüs vaka sayılarının düşmesiyle Sağlık Bakanlığımızın belirlediği gruplarda ilimizin düşük riskli olarak belirlenmesi ile kademeli normalleşme dönemine girdik. Belediye spor takımımız da geçilen bu normalleşme sürecini değerlendirerek sezonun ilk idmanını gerçekleştirdi. Şehrimize yeni kazandırılan Şehir Stadyumunda yapılan antrenmana eşlik ederek sporcularımız ile bir araya geldik. Öncesinde kulüp başkanlığını yürüten Abdullah Avcı ve yönetimi ile yaptığımız istişarelerde desteklerimiz ile yanlarında olacağız" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.