MUŞ MEYDANINA KAVUŞUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2022 - 17:30, Güncelleme: 27.01.2022 - 17:30

MUŞ MEYDANINA KAVUŞUYOR

​​​​​​​Muş Belediyesi'nin hayata geçirdiği Kent Meydanı ve 550 Araçlık Otopark Projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 75'i aştı.
Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi'nin vizyonel projeleri arasında yen alan Kent Meydanı ve 550 Araçlık Otopark Projesi'nin fiziki tamamlanması yüzde 75'e ulaştı. Belediyeden yapılan  2021 yılı çalışmaları kapsamında gösterilen proje için "Vatandaşlarımızın buluşma noktası olacak Kent Meydanı Projemizi başlattık. Yüzde 75 fiziki tamamlanma gerçekleştirildi. 550 araçlık kapalı otopark bölümü tamamlandı. Sıra peyzaj ve çevre düzenlemesinde. 2022 yılı sonunda halkımızın hizmetinde olacak" denildi. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da devam edecek projeler de Muş'un geleceğinin esas alındığı belirtilirken, vatandaşların yerel yönetim uygulamalarından memnun kaldığı gözlemlendi.