MUŞ KÜLTÜREL FAALİYETLERLE ANILACAK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2021 - 15:43, Güncelleme: 31.03.2021 - 15:43
 

MUŞ KÜLTÜREL FAALİYETLERLE ANILACAK

​​​​​​​Muş'ta alt ve üst yapıda adeta tarih yazan Başkan Feyat Asya, bu kez kültürel faaliyetlerin gelişmesi için girişimlerini sürdürüyor.
Muş'ta toplumun her kesimi ile görüşen ve Gönül Belediyeciliğindeki adımları ile takdir toplayan Belediye Başkanı Feyat Asya, sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmalarına da kaldığı yerden devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Feyat Asya bugün sosyal ve kültürel alanda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Katılımcılarla fikir alışverişinde bulunan Başkan Asya, altyapı ve üstyapı çalışmalarından sonra sosyal ve kültürel faaliyetlerle de Muş’un güzelliklerini ortaya çıkaracaklarını ifade etti. Toplantıda ilk olarak sivil toplum kuruluşlarının önerilerini dinleyen Başkan Asya yaptığı değerlendirmesinde "İlimizin sosyal, kültürel ve sanatsal alanda tanıtımına katkı sağlamak üzere ilgili STK temsilcilerimiz ve sanatçılarımız ile bir araya gelip fikir teatisinde bulunduk. Altyapı ve üstyapıdan sonra sosyal ve kültürel alanda da inşallah ilimizin güzelliklerini gün yüzüne çıkaracağız" dedi. Katılımcı Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri de duyarlılığından dolayı Başkan Feyat Asya ve ekibini tebrik ettiler. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Muş'ta alt ve üst yapıda adeta tarih yazan Başkan Feyat Asya, bu kez kültürel faaliyetlerin gelişmesi için girişimlerini sürdürüyor.

Muş'ta toplumun her kesimi ile görüşen ve Gönül Belediyeciliğindeki adımları ile takdir toplayan Belediye Başkanı Feyat Asya, sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmalarına da kaldığı yerden devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Feyat Asya bugün sosyal ve kültürel alanda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Katılımcılarla fikir alışverişinde bulunan Başkan Asya, altyapı ve üstyapı çalışmalarından sonra sosyal ve kültürel faaliyetlerle de Muş’un güzelliklerini ortaya çıkaracaklarını ifade etti.

Toplantıda ilk olarak sivil toplum kuruluşlarının önerilerini dinleyen Başkan Asya yaptığı değerlendirmesinde "İlimizin sosyal, kültürel ve sanatsal alanda tanıtımına katkı sağlamak üzere ilgili STK temsilcilerimiz ve sanatçılarımız ile bir araya gelip fikir teatisinde bulunduk. Altyapı ve üstyapıdan sonra sosyal ve kültürel alanda da inşallah ilimizin güzelliklerini gün yüzüne çıkaracağız" dedi.

Katılımcı Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri de duyarlılığından dolayı Başkan Feyat Asya ve ekibini tebrik ettiler.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.