MUŞ, HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.07.2020 - 10:00, Güncelleme: 01.07.2020 - 10:00
 

MUŞ, HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALIYOR

Muş'ta içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının değişimini başlatarak şehrin yüzyıllık sorununu ortadan kaldıran Muş Belediyesi, bu süreçte ilklere imza atmaya devam ediyor. Şehrin en eski yerleşim yerlerinden biri olan Dere Mahallesi Çar Çayı Deresi kenarındaki evler Muş Belediyesi sayesinde ilk defa altyapıya kavuştu. Belediye Başkanı Feyat Asya, söz konusu çalışmaların yapıldığı bölgede incelemelerde bulunarak teknik ekipten bilgi aldı. Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri ile ayaküstü sohbet eden Başkan Asya, proje hakkında kendilerini bilgilendirdi. Proje hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Asya, “Altyapı, bir şehrin yaşam kalitesini arttırmak için önemli bir girişimdir diyerek başlatmış olduğumuz çalışmalarla ciddi bir mesafe kat ettik. Dere Mahallesi Çar Çayı kenarındaki evler yaptığımız çalışmalarla ilk defa altyapıya kavuştu. Allah’ın izni, vatandaşlarımızın hayır dualarıyla bu aziz şehre nice ilkler yaşatacağız” dedi.

Muş'ta içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının değişimini başlatarak şehrin yüzyıllık sorununu ortadan kaldıran Muş Belediyesi, bu süreçte ilklere imza atmaya devam ediyor. Şehrin en eski yerleşim yerlerinden biri olan Dere Mahallesi Çar Çayı Deresi kenarındaki evler Muş Belediyesi sayesinde ilk defa altyapıya kavuştu. Belediye Başkanı Feyat Asya, söz konusu çalışmaların yapıldığı bölgede incelemelerde bulunarak teknik ekipten bilgi aldı. Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri ile ayaküstü sohbet eden Başkan Asya, proje hakkında kendilerini bilgilendirdi.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Asya, “Altyapı, bir şehrin yaşam kalitesini arttırmak için önemli bir girişimdir diyerek başlatmış olduğumuz çalışmalarla ciddi bir mesafe kat ettik. Dere Mahallesi Çar Çayı kenarındaki evler yaptığımız çalışmalarla ilk defa altyapıya kavuştu. Allah’ın izni, vatandaşlarımızın hayır dualarıyla bu aziz şehre nice ilkler yaşatacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.