MUŞ GENÇİLĞİNE YATIRIMLAR SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2021 - 23:53, Güncelleme: 24.08.2021 - 23:53

MUŞ GENÇİLĞİNE YATIRIMLAR SÜRÜYOR

​​​​​​​Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Muş'a yeni bir Gençlik Merkezi ve Sosyal Tesis kazandırıyor.
Son dönemlerde özellikle alt yapıdaki dev yatırımların konuşulduğu Muş'ta Başkan Feyat Asya, belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor. Sosyal Belediyecilik anlayışının hakim sürdüğü Muş'ta gençlere ve kadınlara yönelik projelerin destekçisi olan Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Muş'a yeni bir Gençlik Merkezi ve Sosyal Tesis kazandırıyor. Muş'taki genç potansiyelin her zaman farkında olduklarını ve şehri gençlere göre dizayn etmeye devam edeceklerini belirten Muş Belediyesi konu ile ilgili yaptığı duyurusunda "Belediyemiz ve kardeş şehir Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde yapılacak olan ‘Gençlik Merkezi ve Sosyal Tesisi’nin temel atma törenine tüm halkımız davetlidir" ifadelerine yer verdi. Bugün (Çarşamba) saat 10.00'da atılacak temel atma töreninin Sunay Mahallesi Reis Konağı Sokağı'nda gerçekleştirileceği öğrenildi.