MUŞ BELEDİYESİ'NE KÜLTÜR VE SANAT ÖDÜLÜ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2022 - 14:57, Güncelleme: 21.03.2022 - 14:57
 

MUŞ BELEDİYESİ'NE KÜLTÜR VE SANAT ÖDÜLÜ

​​​​​​​Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca kültür ve sanat ödülüne layık görüldü.
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya öncülüğünde sosyal belediyecilik alanında güzel çalışanlara imza atan Muş Belediyesi AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca kültür ve sanat ödülüne layık görüldü. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca Kültür Sanat Kongresi düzenlendi. Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirilen kongre 3 gün devam etti. Bilgi ve tecrübelerin paylaşıldığı toplantının son gününde kendi yerelinde başarılı çalışmalar yapan belediye başkanları ödüllendirildi. Toplantıya katılan Belediye Başkanı Feyat Asya’ya Muş’un altyapı ve üstyapı çalışmalarından sonra kültür ve sanat alanındaki çalışmalarından dolayı ödül verildi. Başkan Asya ödülü AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki ve Mustafa Şen’den aldı. Ödül töreni sonrası sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Başkan Asya, “Ankara’da düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresinde Muşumuzun altyapı ve üstyapı çalışmalarından sonra kadınlara ve gençlere yönelik hayata geçirdiğimiz kültür ve sanat alanındaki projelerden dolayı ödüle layık görüldük. Genel Merkezimize teşekkür eder, ödülümüzü ilimize ve halkımıza armağan ediyoruz. Birlikte nice güzel hizmetlere” ifadelerini kullandı.
​​​​​​​Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca kültür ve sanat ödülüne layık görüldü.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya öncülüğünde sosyal belediyecilik alanında güzel çalışanlara imza atan Muş Belediyesi AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca kültür ve sanat ödülüne layık görüldü. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca Kültür Sanat Kongresi düzenlendi. Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirilen kongre 3 gün devam etti. Bilgi ve tecrübelerin paylaşıldığı toplantının son gününde kendi yerelinde başarılı çalışmalar yapan belediye başkanları ödüllendirildi.

Toplantıya katılan Belediye Başkanı Feyat Asya’ya Muş’un altyapı ve üstyapı çalışmalarından sonra kültür ve sanat alanındaki çalışmalarından dolayı ödül verildi. Başkan Asya ödülü AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki ve Mustafa Şen’den aldı.

Ödül töreni sonrası sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Başkan Asya, “Ankara’da düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresinde Muşumuzun altyapı ve üstyapı çalışmalarından sonra kadınlara ve gençlere yönelik hayata geçirdiğimiz kültür ve sanat alanındaki projelerden dolayı ödüle layık görüldük. Genel Merkezimize teşekkür eder, ödülümüzü ilimize ve halkımıza armağan ediyoruz. Birlikte nice güzel hizmetlere” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.