MUŞ BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2021 - 17:55, Güncelleme: 18.08.2021 - 17:55
 

MUŞ BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

​​​​​​​Muş'un hemen hemen her bölgesinde çalışması olan Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi, göçük riskinin olduğu yerleri ihata duvarları ile güçlendiriyor.
Kale Mahallesi mezarlık çevresinde başlatılan ihata duvarı çalışması hızla ilerliyor. Mezarlık alanının tahrip olmaması ve toprak kaymasının yaşanmaması için ekipler, taş duvar örme çalışmasını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Feyat Asya’nın talimatı ile başlatılan ve çalışma öncesi kendisinin de incelemelerde bulunduğu Kale Mahallesi’ndeki mezarlık alanındaki taş duvar örme çalışmasında ciddi bir ilerleme kat edildi. Ekipler, Çar çayı deresi yakasındaki alanın ihata çalışmasını bitirme aşamasına getirdi. Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Asya, “Muş Belediyesi olarak 17 mahallemizde ihtiyaç duyulan hizmetleri gerçekleştirmek üzere yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Kısıtlı olan çalışma sezonumuz verimli bir şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Bazı mahallelerimizde altyapı çalışmaları kapsamındaki evsel bağlantılar yapılırken, bazı mahallelerimizde de üstyapı çalışmaları devam etmektedir. Aynı şekilde bazı mahallelerimizde de göçük riskinin olabileceği bölgelerde ihata çalışmaları yapıyoruz. Eski yerleşim yerlerimizden biri olan Kale Mahallemizdeki mezarlık alanının çevresine taş duvar örüyoruz. Bu çalışmamızla hem mezarlık alanının bozulmamasını hem de toprak kaymasının önüne geçmeye çalışıyoruz. İnşallah kısa sürede bitireceğimiz bu çalışma ile birlikte aynı bölgede ihtiyaç duyulan yollarda da genişletme ve iyileştirme çalışmalarımız olacak” dedi.
​​​​​​​Muş'un hemen hemen her bölgesinde çalışması olan Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi, göçük riskinin olduğu yerleri ihata duvarları ile güçlendiriyor.

Kale Mahallesi mezarlık çevresinde başlatılan ihata duvarı çalışması hızla ilerliyor. Mezarlık alanının tahrip olmaması ve toprak kaymasının yaşanmaması için ekipler, taş duvar örme çalışmasını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Feyat Asya’nın talimatı ile başlatılan ve çalışma öncesi kendisinin de incelemelerde bulunduğu Kale Mahallesi’ndeki mezarlık alanındaki taş duvar örme çalışmasında ciddi bir ilerleme kat edildi. Ekipler, Çar çayı deresi yakasındaki alanın ihata çalışmasını bitirme aşamasına getirdi.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Asya, “Muş Belediyesi olarak 17 mahallemizde ihtiyaç duyulan hizmetleri gerçekleştirmek üzere yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Kısıtlı olan çalışma sezonumuz verimli bir şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Bazı mahallelerimizde altyapı çalışmaları kapsamındaki evsel bağlantılar yapılırken, bazı mahallelerimizde de üstyapı çalışmaları devam etmektedir. Aynı şekilde bazı mahallelerimizde de göçük riskinin olabileceği bölgelerde ihata çalışmaları yapıyoruz. Eski yerleşim yerlerimizden biri olan Kale Mahallemizdeki mezarlık alanının çevresine taş duvar örüyoruz. Bu çalışmamızla hem mezarlık alanının bozulmamasını hem de toprak kaymasının önüne geçmeye çalışıyoruz. İnşallah kısa sürede bitireceğimiz bu çalışma ile birlikte aynı bölgede ihtiyaç duyulan yollarda da genişletme ve iyileştirme çalışmalarımız olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.