MUŞ BELEDİYESİ'NDE YOĞUN HİZMET DÖNEMİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2020 - 12:59, Güncelleme: 24.08.2020 - 12:59
 

MUŞ BELEDİYESİ'NDE YOĞUN HİZMET DÖNEMİ

​​​​​​​Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi, yaz çalışma sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek için Saray Mahallesinde de çalışmalarını sürdürüyor.
Muş Belediyesi üstyapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Mevsim şartlarını fırsat bilerek çalışma sezonunu verimli bir şekilde geçiren Muş Belediyesi, kış mevsimine kadar altyapısı tamamlanan yolları asfaltlamayı hedefliyor. Belediye ekipleri son olarak Saray Mahallesi’nde içme suyu ve kanalizasyon hatları yenilenen yollarda asfalt hazırlığını yapıyor. Yol sıkıştırma ve reglaj çalışması birlikte kaldırım ve bordür döşeme yaşan ekipler, kısa sürede söz konusu bölgenin asfaltını yapmayı planlıyor. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi, yaz çalışma sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek için Saray Mahallesinde de çalışmalarını sürdürüyor.

Muş Belediyesi üstyapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Mevsim şartlarını fırsat bilerek çalışma sezonunu verimli bir şekilde geçiren Muş Belediyesi, kış mevsimine kadar altyapısı tamamlanan yolları asfaltlamayı hedefliyor. Belediye ekipleri son olarak Saray Mahallesi’nde içme suyu ve kanalizasyon hatları yenilenen yollarda asfalt hazırlığını yapıyor. Yol sıkıştırma ve reglaj çalışması birlikte kaldırım ve bordür döşeme yaşan ekipler, kısa sürede söz konusu bölgenin asfaltını yapmayı planlıyor.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.