MUŞ BELEDİYESİ'NDE KAR MEAİSİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2022 - 11:37, Güncelleme: 16.03.2022 - 11:37

MUŞ BELEDİYESİ'NDE KAR MEAİSİ

​​​​​​​Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi'nin karla mücadele çalışmaları sürüyor.
Kar yağışının etkisini sürdürdüğü Muş'ta belediye ekiplerinin yoğun kar mücadelesi kaldığı yerden devam ediyor. Özelikle yoğunluğun oluştuğu bölgelerde artan çalışmalarda ulaşımda herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için ekipler gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ve kırsal demeksizin tüm bölgelere ulaşmanın gayreti içerisinde olan Belediye ekipleri tüm gelişmeleri sosyal medya aracılığıyla anında halka duyururken, özellikle Fen İşleri Müdürlüğü, ana caddeler, mahalleler ve ara sokaklar ile kırsal mahallelerde yolların ulaşıma açılması için yoğun çalışma gerçekleştiriyor. Kar küreme, greyder, kepçe, traktör ve kamyondan oluşan çok sayıda araç ile çalışmalarını sürdüren ekipler, tuzlama, kar küreme, kaldırım temizleme işlemlerini yapıyor. Çalışmalar ile ilgili Muş Belediyesi'nden yapılan açıklamada "Karla mücadele çalışmalarımız kesintisiz devam ediyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için tüm ekiplerimizle teyakkuz halindeyiz. Cadde ve kaldırımlardaki kar temizleme, taşıma ve tuzlama çalışmalarımız sürüyor" denildi.