MUŞ BELEDİYESİ'NDE HASSASİYET SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2022 - 11:40, Güncelleme: 22.02.2022 - 11:40
 

MUŞ BELEDİYESİ'NDE HASSASİYET SÜRÜYOR

​​​​​​​Muş Belediyesi tarafından şehir merkezindeki cami ve mescitlerin temizliği için geçtiğimiz yıllarda kurulan ekip, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Muş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir merkezindeki ibadethanelerin genel bakımını yapıyor. Yıl boyunca belirli periyotlarda yapılan cami temizliği düzenli olarak devam ediyor. Alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile şehrin gelişimine ivme kazandıran Muş Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında da faaliyetlerine sürdürüyor. Vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak adına sürekli bir arayış ve yenilik içinde olan Muş Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda cami temizlik ekibini kurarak bir ilke imza atmıştı. Ekipler her gün farklı cami ve mescitlerin temizliğini yaparak, vatandaşların temiz bir ortamda ibadet etmelerini sağlıyor. Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, “Geçtiğimiz yıllarda başlattığımız cami ve mescit temizliği uygulamamızı devam ettiriyoruz. İbadethanelerin yoğun olarak kullanıldığı ilimizde bu çalışmalarımızı aksatmıyoruz. Hemşehrilerimiz ekiplerimizin yapmış olduğu temizlik sayesinde nezih ortamlarda ibadetlerini yapma fırsatı buluyorlar” dedi. Temizlik hizmetlerinin genelde öğleden önce yapıldığını belirten Başkan Asya, “Bugüne kadar il genelinde yaptığımız çalışmalarla şehrin çehresini değiştirdik. Bir yandan alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile ihtiyaç duyulan hizmetleri yaparken diğer yandan sosyal belediyecilik alanındaki beklentileri de yapmaya çalıştık. Bundan sonra da aynı anlayışla halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Mevcut projelerimizin devamının yanı sıra 2022 yılında yeni projelerimizi de başlatacağız. Tabi bununla beraber bu tür sosyal belediyecilik hizmetlerini de arttırarak devam ettireceğiz. Cami ve mescitlerimizin temizliği için kurduğumuz ekibimiz faaliyetlerini sürdürüyor. Bu arkadaşlarımız her gün farklı bir cami veya mescidin tüm halılarının temizliğini yapıyor. İhtiyaç halinde dış temizliğini de yapıyoruz. Bu sayede vatandaşlarımıza ibadetlerini güzel bir şekilde yapabilecekler temiz bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.  
​​​​​​​Muş Belediyesi tarafından şehir merkezindeki cami ve mescitlerin temizliği için geçtiğimiz yıllarda kurulan ekip, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Muş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir merkezindeki ibadethanelerin genel bakımını yapıyor. Yıl boyunca belirli periyotlarda yapılan cami temizliği düzenli olarak devam ediyor.

Alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile şehrin gelişimine ivme kazandıran Muş Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında da faaliyetlerine sürdürüyor. Vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak adına sürekli bir arayış ve yenilik içinde olan Muş Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda cami temizlik ekibini kurarak bir ilke imza atmıştı. Ekipler her gün farklı cami ve mescitlerin temizliğini yaparak, vatandaşların temiz bir ortamda ibadet etmelerini sağlıyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, “Geçtiğimiz yıllarda başlattığımız cami ve mescit temizliği uygulamamızı devam ettiriyoruz. İbadethanelerin yoğun olarak kullanıldığı ilimizde bu çalışmalarımızı aksatmıyoruz. Hemşehrilerimiz ekiplerimizin yapmış olduğu temizlik sayesinde nezih ortamlarda ibadetlerini yapma fırsatı buluyorlar” dedi.

Temizlik hizmetlerinin genelde öğleden önce yapıldığını belirten Başkan Asya, “Bugüne kadar il genelinde yaptığımız çalışmalarla şehrin çehresini değiştirdik. Bir yandan alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile ihtiyaç duyulan hizmetleri yaparken diğer yandan sosyal belediyecilik alanındaki beklentileri de yapmaya çalıştık. Bundan sonra da aynı anlayışla halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Mevcut projelerimizin devamının yanı sıra 2022 yılında yeni projelerimizi de başlatacağız. Tabi bununla beraber bu tür sosyal belediyecilik hizmetlerini de arttırarak devam ettireceğiz. Cami ve mescitlerimizin temizliği için kurduğumuz ekibimiz faaliyetlerini sürdürüyor. Bu arkadaşlarımız her gün farklı bir cami veya mescidin tüm halılarının temizliğini yapıyor. İhtiyaç halinde dış temizliğini de yapıyoruz. Bu sayede vatandaşlarımıza ibadetlerini güzel bir şekilde yapabilecekler temiz bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.