MUŞ BELEDİYESİ ŞİMDİDEN HAZIR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2021 - 15:13, Güncelleme: 15.11.2021 - 15:13
 

MUŞ BELEDİYESİ ŞİMDİDEN HAZIR

​​​​​​​Muş Belediyesi, Ankara Millet Bahçesi’nde düzenlenecek olan ‘Tam Bana Göre Festival’i için tüm hazırlıklarını tamamladı.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca 16-21 Kasım'da Başkent Millet Bahçesi'nde gençlere yönelik "Tam Bana Göre Festivali" düzenlenecek. Festival için günler öncesinden hazırlıklarını tamamlayan Muş Belediyesi B-4 nolu stantta yerin alacakken, dev buluşma için ilk kafile de yola çıktı. Yerel yönetimler anlamında gençlere çok büyük önem veren Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi'nin stantta ilin tanıtımını en iyi şekilde yapacağı belirtildi. Diğer il belediyelerinin de stantlar açarak gençliğe yönelik faaliyetler gerçekleştireceği festivalin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özellikle işaret ettiği, 'gönül belediyeciliği' üzerine hayata geçirildiği öğrenildi. Festival için çağrıda bulunan Başkan Feyat Asya, "16-21 Kasım tarihleri arasında Ankara Millet Bahçesinde düzenlenecek olan ‘Tam Bana Göre Festival’ programında sizleri Belediyemiz standına bekleriz" ifadelerini kullandı. Festivalde öte yandan AK Parti belediyelerinin faaliyetlerinin sergileneceği, hizmetlerinin katılımcılara aktarılacağı bildirildi.
​​​​​​​Muş Belediyesi, Ankara Millet Bahçesi’nde düzenlenecek olan ‘Tam Bana Göre Festival’i için tüm hazırlıklarını tamamladı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca 16-21 Kasım'da Başkent Millet Bahçesi'nde gençlere yönelik "Tam Bana Göre Festivali" düzenlenecek. Festival için günler öncesinden hazırlıklarını tamamlayan Muş Belediyesi B-4 nolu stantta yerin alacakken, dev buluşma için ilk kafile de yola çıktı.

Yerel yönetimler anlamında gençlere çok büyük önem veren Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi'nin stantta ilin tanıtımını en iyi şekilde yapacağı belirtildi. Diğer il belediyelerinin de stantlar açarak gençliğe yönelik faaliyetler gerçekleştireceği festivalin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özellikle işaret ettiği, 'gönül belediyeciliği' üzerine hayata geçirildiği öğrenildi.

Festival için çağrıda bulunan Başkan Feyat Asya, "16-21 Kasım tarihleri arasında Ankara Millet Bahçesinde düzenlenecek olan ‘Tam Bana Göre Festival’ programında sizleri Belediyemiz standına bekleriz" ifadelerini kullandı.

Festivalde öte yandan AK Parti belediyelerinin faaliyetlerinin sergileneceği, hizmetlerinin katılımcılara aktarılacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.