MUŞ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2021 - 15:32, Güncelleme: 16.10.2021 - 15:32

MUŞ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Muş Belediyesi Kale Mahallesi çevresindeki fore kazık ve ankraj çalışmalarında sona gelindi.
Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi, kış ayları öncesi çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Şehrin dört bir tarafında 2021 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde uygulamalarını sürdüren Muş Belediyesi vatandaşlardan da destek görüyor.  Belediye son olarak Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğinde Kale Mahallesi çevresinde devam eden fore kazık ve ankraj çalışmalarında sona yaklaşıldığını duyurdu. Geçtiğimiz kış mevsiminde başlatılan çalışmalarla TOKİ konutlarının üst kısmındaki yamaç güçlendirilerek göçük riskinin ortadan kaldırılması planlandı. Söz konusu çalışmanın tamamlanması ile Fabrika Caddesi de yenilemekte trafiğe açılacağı kaydedildi.