MUŞ, ALTYAPI SORUNLARINI AŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2021 - 15:05, Güncelleme: 05.09.2021 - 15:05
 

MUŞ, ALTYAPI SORUNLARINI AŞIYOR

​​​​​​​Üstyapı faaliyetleri kapsamında hummalı bir çalışma sergileyen Muş Belediyesi, Bağlar Mahallesi’ndeki cadde ve sokakları yenilemek üzere harekete geçti.
Geçtiğimiz yıllarda mahalle statüsüne geçirilen Bağlar Mahallesi, belediye hizmetleri ile günden güne güzelleşiyor. Altyapı çalışmaları tamamlanan Bağlar Mahallesi, asfalt ve kaldırım döşemeleri ile yeni yüzüne kavuşuyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, mahallenin en işlek caddesinde uyguladığı genişletme ve iyileştirme çalışması sonrası asfalt serimine başlandı. Muş-Bingöl karayoluna bağlanan yolda yeni bir kavşak yapan ekipler, bu çalışma ile trafik akışının daha kontrollü olmasını sağladı. Şehit İzzettin Polat Okulunun önünden başlatılan asfalt çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor. Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, “Altyapı çalışmaları sonrası mahallelerimizin üstyapısını yenileyerek çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Son yıllarda mahalle statüsüne geçen ve belediyemizin hizmet sorumluluğu alanına giren Bağlar Mahallemizin de eksik ve aksaklıklarını tespit ederek gerekli planlamayı yaptık. Yer altı hatlarının tamamlandığı Bağlar’da yol genişletme ve iyileştirme çalışmaları yaptık. Ekiplerimiz bu hafta başından itibaren asfalt hazırlıklarını yaptılar. 2 gündür mahallenin ana caddesinde asfalt serimi yapılıyor. İnşallah kısa sürede buradaki asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamlayarak farklı mahallelerimizdeki programlarımızı uygulayacağız” dedi.
​​​​​​​Üstyapı faaliyetleri kapsamında hummalı bir çalışma sergileyen Muş Belediyesi, Bağlar Mahallesi’ndeki cadde ve sokakları yenilemek üzere harekete geçti.

Geçtiğimiz yıllarda mahalle statüsüne geçirilen Bağlar Mahallesi, belediye hizmetleri ile günden güne güzelleşiyor. Altyapı çalışmaları tamamlanan Bağlar Mahallesi, asfalt ve kaldırım döşemeleri ile yeni yüzüne kavuşuyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, mahallenin en işlek caddesinde uyguladığı genişletme ve iyileştirme çalışması sonrası asfalt serimine başlandı. Muş-Bingöl karayoluna bağlanan yolda yeni bir kavşak yapan ekipler, bu çalışma ile trafik akışının daha kontrollü olmasını sağladı. Şehit İzzettin Polat Okulunun önünden başlatılan asfalt çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, “Altyapı çalışmaları sonrası mahallelerimizin üstyapısını yenileyerek çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Son yıllarda mahalle statüsüne geçen ve belediyemizin hizmet sorumluluğu alanına giren Bağlar Mahallemizin de eksik ve aksaklıklarını tespit ederek gerekli planlamayı yaptık. Yer altı hatlarının tamamlandığı Bağlar’da yol genişletme ve iyileştirme çalışmaları yaptık. Ekiplerimiz bu hafta başından itibaren asfalt hazırlıklarını yaptılar. 2 gündür mahallenin ana caddesinde asfalt serimi yapılıyor. İnşallah kısa sürede buradaki asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamlayarak farklı mahallelerimizdeki programlarımızı uygulayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.