MUŞ ALTYAPI SİL BAŞTAN YENİLENİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2020 - 10:51, Güncelleme: 03.12.2020 - 10:51
 

MUŞ ALTYAPI SİL BAŞTAN YENİLENİYOR

Muş'ta altyapı sorunlarına kalıcı çözümler üreten Başkan Feyat Asya, sahada birebir yer alarak uygulamaların takipçisi olmayı sürdürüyor.
Son iki yılda altyapı bakımından tarihinin en yoğun hizmet akışının yaşandığı Muş'ta; sorunlara kalıcı çözüm bulma noktasındaki kararlılığını sürdüren Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi yatırımlarını sürdürüyor. Şehrin dört bir noktasında devam eden alt yapı çalışmalarında özellikle içme suyu noktasında yeni şebeke hatları ve içme suyu depoları revize edilirken, Başkan Asya da uygulamaların takipçisi olmayı sürdürüyor. Başkan Asya'nın dünkü adresi bu kez Karşıyaka Mahallesi oldu. Yeni içme suyu depolarındaki çalışmaları inceleyen Başkan Asya, sızdırmazlık testine bizzat katılarak Muş halkına temiz içme suyu kazandırılması için benzer çalışmaların şehrin birçok mahallesinde sürdürülmesi talimatını verdi. Denetimin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Asya, "Altyapı projemiz kapsamında Karşıyaka Mahallesi’nde yapılan yeni içme suyu depolarının sızdırmazlık testini inceledik. İnşallah yakın zamanda devreye alacağımız depolar ile vatandaşlarımıza daha sağlıklı su hizmeti sunmuş olacağız" ifadelerini kullandı. İKİNCİ ADRESİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN BULVARI OLDU Başkan Asya bölgedeki temaslarının ardından Recep Tayyip Erdoğan Bulvarına geçti. Burada asfalt çalışması hazırlığını inceleyen ve teknik ekiplerden bilgiler alan Başkan Asya, "Birinci tabaka asfaltı tamamlanan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarında aşınma asfalt hazırlığı çalışmalarını inceledik. Bu hafta içerisinde yeni bulvarın üstyapı çalışmalarını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz" dedi. Başkan Asya gün içerisinde kurumsal bir çok çalışmayı sahada incelerken, vatandaşlarla buluşmayı da ihmal etmedi. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Asya, gerekli çalışmalar hakkında birimlere talimatlar verdi. Buluşmalarında vatandaşlara pandemi hassasiyeti çağrısını bir kez daha yineleyen Başkan Asya, içerisinde bulunduğumuz süreç içerisinde özellikle sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen konularına dikkat edilmesini istedi. (www.akbelediyeler.com)
Muş'ta altyapı sorunlarına kalıcı çözümler üreten Başkan Feyat Asya, sahada birebir yer alarak uygulamaların takipçisi olmayı sürdürüyor.

Son iki yılda altyapı bakımından tarihinin en yoğun hizmet akışının yaşandığı Muş'ta; sorunlara kalıcı çözüm bulma noktasındaki kararlılığını sürdüren Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi yatırımlarını sürdürüyor. Şehrin dört bir noktasında devam eden alt yapı çalışmalarında özellikle içme suyu noktasında yeni şebeke hatları ve içme suyu depoları revize edilirken, Başkan Asya da uygulamaların takipçisi olmayı sürdürüyor.

Başkan Asya'nın dünkü adresi bu kez Karşıyaka Mahallesi oldu. Yeni içme suyu depolarındaki çalışmaları inceleyen Başkan Asya, sızdırmazlık testine bizzat katılarak Muş halkına temiz içme suyu kazandırılması için benzer çalışmaların şehrin birçok mahallesinde sürdürülmesi talimatını verdi. Denetimin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Asya, "Altyapı projemiz kapsamında Karşıyaka Mahallesi’nde yapılan yeni içme suyu depolarının sızdırmazlık testini inceledik. İnşallah yakın zamanda devreye alacağımız depolar ile vatandaşlarımıza daha sağlıklı su hizmeti sunmuş olacağız" ifadelerini kullandı.

İKİNCİ ADRESİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN BULVARI OLDU

Başkan Asya bölgedeki temaslarının ardından Recep Tayyip Erdoğan Bulvarına geçti. Burada asfalt çalışması hazırlığını inceleyen ve teknik ekiplerden bilgiler alan Başkan Asya, "Birinci tabaka asfaltı tamamlanan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarında aşınma asfalt hazırlığı çalışmalarını inceledik. Bu hafta içerisinde yeni bulvarın üstyapı çalışmalarını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz" dedi.

Başkan Asya gün içerisinde kurumsal bir çok çalışmayı sahada incelerken, vatandaşlarla buluşmayı da ihmal etmedi. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Asya, gerekli çalışmalar hakkında birimlere talimatlar verdi. Buluşmalarında vatandaşlara pandemi hassasiyeti çağrısını bir kez daha yineleyen Başkan Asya, içerisinde bulunduğumuz süreç içerisinde özellikle sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen konularına dikkat edilmesini istedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.