MUŞ, ALTIN DÖNEMİNİ YAŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2021 - 13:11, Güncelleme: 21.03.2021 - 13:11
 

MUŞ, ALTIN DÖNEMİNİ YAŞIYOR

​​​​​​​Son yıllarda uygulanan park projeleri ile Muş’ta yeni bir sayfa açan Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi, yeni bir proje için daha kolları sıvadı.
Muş'ta Belediye Başkanı Feyat Asya’nın seçim manifestosunda açıkladığı bir proje daha hayat buluyor. Lale Vadisi Parkı’nın karşısındaki alan, Karşıyaka köprüsü ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı arasındaki alan ile Ağaçlık Köyü girişindeki alan bir bütün olarak projelendirilerek ihale aşamasına getirildi. Yaklaşık 40 bin metrekare alanda uygulanacak Karni Deresi Parkları Projesi ile tüm vatandaşlara hitap eden yeni bir yeşil alan daha şehre kazandırılmış olacak. Belediye Başkanı Feyat Asya, Etüd Proje Müdürlüğü ekipleri ile bir araya gelerek proje hakkında kendilerinden bilgi aldı. Başkan Asya, tüm hazırlıkların yapıldığı projenin önümüzdeki günlerde ihale edilmesi talimatını verdi. Bu yıl yapımına başlanması planlanan Karni Deresi Parkları Projesinde spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, çim amfi, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar yer alıyor. Proje hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Feyat Asya, “Vatandaşlarımıza vaat ettiğimiz bir projemizi daha başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sunay, Karşıyaka ve Hürriyet Mahallelerimizin sınırında uygulayacağımız Karni Deresi Parkları Projesi ile hemşehrilerimizin güzel vakit geçirebileceği yeni bir yeşil alan daha oluşturuyoruz. Görev süremiz öncesi 43 bin metrekare olan ilimizin yeşil alan kapasitesini 400 bin metrekareye çıkarmanın gururunu yaşıyoruz. Yeşil bir Muş hedefimizi adım adım gerçekleştiriyoruz. İnşallah bundan sonra da planlamalarımız doğrultusunda projelerimizi hayata geçireceğiz. Kış mevsimi boyunca ekip arkadaşlarımızın üzerinde çalıştığı Karni Deresi Parkları Projesi’ni de önümüzdeki günlerde ihale etmeyi planlıyoruz. Bu sezonda da yapım çalışmalarını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi. (Kaynak: Muş Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Son yıllarda uygulanan park projeleri ile Muş’ta yeni bir sayfa açan Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi, yeni bir proje için daha kolları sıvadı.

Muş'ta Belediye Başkanı Feyat Asya’nın seçim manifestosunda açıkladığı bir proje daha hayat buluyor. Lale Vadisi Parkı’nın karşısındaki alan, Karşıyaka köprüsü ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı arasındaki alan ile Ağaçlık Köyü girişindeki alan bir bütün olarak projelendirilerek ihale aşamasına getirildi. Yaklaşık 40 bin metrekare alanda uygulanacak Karni Deresi Parkları Projesi ile tüm vatandaşlara hitap eden yeni bir yeşil alan daha şehre kazandırılmış olacak.

Belediye Başkanı Feyat Asya, Etüd Proje Müdürlüğü ekipleri ile bir araya gelerek proje hakkında kendilerinden bilgi aldı. Başkan Asya, tüm hazırlıkların yapıldığı projenin önümüzdeki günlerde ihale edilmesi talimatını verdi. Bu yıl yapımına başlanması planlanan Karni Deresi Parkları Projesinde spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, çim amfi, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar yer alıyor. Proje hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Feyat Asya, “Vatandaşlarımıza vaat ettiğimiz bir projemizi daha başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sunay, Karşıyaka ve Hürriyet Mahallelerimizin sınırında uygulayacağımız Karni Deresi Parkları Projesi ile hemşehrilerimizin güzel vakit geçirebileceği yeni bir yeşil alan daha oluşturuyoruz. Görev süremiz öncesi 43 bin metrekare olan ilimizin yeşil alan kapasitesini 400 bin metrekareye çıkarmanın gururunu yaşıyoruz. Yeşil bir Muş hedefimizi adım adım gerçekleştiriyoruz. İnşallah bundan sonra da planlamalarımız doğrultusunda projelerimizi hayata geçireceğiz. Kış mevsimi boyunca ekip arkadaşlarımızın üzerinde çalıştığı Karni Deresi Parkları Projesi’ni de önümüzdeki günlerde ihale etmeyi planlıyoruz. Bu sezonda da yapım çalışmalarını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.

(Kaynak: Muş Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.