MUŞ ALT YAPISINA DEV YATIRIMLAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2022 - 17:48, Güncelleme: 08.01.2022 - 17:48

MUŞ ALT YAPISINA DEV YATIRIMLAR

​​​​​​​Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesinin altyapıdaki çalışmaları vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.
Son iki yılda altyapı bakımından tarihinin en yoğun hizmet akışının yaşandığı Muş'ta; sorunlara kalıcı çözüm bulma noktasındaki kararlılığını sürdüren Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi yatırımlarını sürdürüyor. Şehrin dört bir noktasında devam eden alt yapı çalışmalarında özellikle içme suyu noktasında yeni şebeke hatları ve içme suyu depoları revize edilirken, Başkan Asya da uygulamaların takipçisi olmayı sürdürüyor. Feyat Asya Başkanlığındaki Muş Belediyesi son olarak yaptığı açıklamasında Esel bağlantılar dahil Muş'un içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarını tamamen yenilendiğini duyurdu. Açıklamada ayrıca İlin en büyük sorununun çözüme kavuşturulduğu belirtildi.