MUŞ ADETA ŞANTİYEYE DÖNDÜ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2020 - 07:45, Güncelleme: 22.07.2020 - 07:45
 

MUŞ ADETA ŞANTİYEYE DÖNDÜ

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’nın talimatları doğrultusunda kent merkezinde gerek altyapı ve gerekse üst yapı anlamında yoğun bir çalışma seferberliği başlatıldı.
Muş’un dört bir yanında belediye ekipleri tarafından yoğun bir çalışma yürütülüyor. Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’nın girişimleri sonucunda kentin içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatları sil baştan yapılıyor. Bu çalışmaların ardından üst yapı çalışmalarına da start verildi. Bu kapsamda Sunay Mahallesi’nde üstyapı hazırlıklarına başlanırken, önümüzdeki günlerde üretime başlanacak olan asfalt plentiyle altyapısı tamamlanan tüm yollar yeni yüzüne kavuşacak. Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, şehirde oluşan aksaklıkları giderip, günün şartlarına uygun bir görünüme kavuşturmak için sürdürdükleri çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek,  hedeflerinin alt yapısı tamamlanmış ve üst yapıda sorunu olmayan bir şehre kavuşmak olduğunu söyledi. (www.akbelediyeler.com)
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’nın talimatları doğrultusunda kent merkezinde gerek altyapı ve gerekse üst yapı anlamında yoğun bir çalışma seferberliği başlatıldı.

Muş’un dört bir yanında belediye ekipleri tarafından yoğun bir çalışma yürütülüyor. Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’nın girişimleri sonucunda kentin içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatları sil baştan yapılıyor. Bu çalışmaların ardından üst yapı çalışmalarına da start verildi. Bu kapsamda Sunay Mahallesi’nde üstyapı hazırlıklarına başlanırken, önümüzdeki günlerde üretime başlanacak olan asfalt plentiyle altyapısı tamamlanan tüm yollar yeni yüzüne kavuşacak.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, şehirde oluşan aksaklıkları giderip, günün şartlarına uygun bir görünüme kavuşturmak için sürdürdükleri çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek,  hedeflerinin alt yapısı tamamlanmış ve üst yapıda sorunu olmayan bir şehre kavuşmak olduğunu söyledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.