MİRKELAM MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2020 - 14:07, Güncelleme: 19.10.2020 - 14:07
 

MİRKELAM MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

​​​​​​​Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Muhtarlar Gününü kutlayarak Birecik'in birlik ve beraberlik içerisinde yola devam ettiğini söyledi.
Gönül Belediyeciliğinde örnek uygulamaları ile takdir toplayan Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, 19 Ekim Muhtarlar Günü ile ilgili bir mesaj yayımladı. İlçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilere hassasiyetle yaklaşan Başkan Mirkelam, özellikle muhtarlarla da sürekli olarak bir araya gelerek mahallelerdeki sorunları dinliyordu. Başkan Mirkelam günün anlam ve önemi ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde, "Muhtarlık çok kadim bir iş ve kutsal bir görevdir. Bugün el birliğiyle ve uyum içinde muhtarlarımızla birlikte ilçemize hizmet ediyoruz. Demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından olan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutlar, sağlık ve başarı dolu günler dilerim" ifadelerini kullandı. Öte yandan Birecik'te alt ve üst yapı anlamında uygulamalarına devam eden Mahmut Mirkelam Başkanlığındaki Birecik Belediyesi'nin kış hazırlıkları çerçevesinde çalışmalarına hız verdiği öğrenildi. Çalışmalarında merkez ve kırsal mahalle demeden her bölgeye yetişmenin çabası içerisinde olan Birecik Belediyesi ekiplerine vatandaşların da tam destek verdiği gözlemlendi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Muhtarlar Gününü kutlayarak Birecik'in birlik ve beraberlik içerisinde yola devam ettiğini söyledi.

Gönül Belediyeciliğinde örnek uygulamaları ile takdir toplayan Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, 19 Ekim Muhtarlar Günü ile ilgili bir mesaj yayımladı. İlçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilere hassasiyetle yaklaşan Başkan Mirkelam, özellikle muhtarlarla da sürekli olarak bir araya gelerek mahallelerdeki sorunları dinliyordu. Başkan Mirkelam günün anlam ve önemi ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde, "Muhtarlık çok kadim bir iş ve kutsal bir görevdir. Bugün el birliğiyle ve uyum içinde muhtarlarımızla birlikte ilçemize hizmet ediyoruz. Demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından olan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutlar, sağlık ve başarı dolu günler dilerim" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Birecik'te alt ve üst yapı anlamında uygulamalarına devam eden Mahmut Mirkelam Başkanlığındaki Birecik Belediyesi'nin kış hazırlıkları çerçevesinde çalışmalarına hız verdiği öğrenildi. Çalışmalarında merkez ve kırsal mahalle demeden her bölgeye yetişmenin çabası içerisinde olan Birecik Belediyesi ekiplerine vatandaşların da tam destek verdiği gözlemlendi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.