MİLLET BAHÇESİNDE İHALEYE ÇIKILDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2020 - 12:17, Güncelleme: 08.08.2020 - 12:17

MİLLET BAHÇESİNDE İHALEYE ÇIKILDI

Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçe Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, Millet Bahçesi projesinde ihaleye çıkıldığını söyledi.
Pazarcık'a hizmetlerin en iyisini kazandırabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan İbrahim Yılmazcan, Millet Bahçesi Projesi ve Sentetik Çim Saha çalışmalarında gelinen son aşama ile ilgili bilgiler verdi. İlçe halkının da yakından takip ettiği B tipi Millet Bahçesi’nin ihalesine çıkıldığını duyuran Başkan Yılmazcan, "Millet Bahçemizin kısa süre içerisinde yapımına başlayarak değerli ilçe sakinlerimizin kullanımına açılacaktır. İlçemize Hayırlı Uğurlu olsun. Her şey Pazarcık için" dedi. İkinci bir müjdesinde ise sentetik çim saha yapımına değinen Başkan Yılmazcan, sosyal medyadan yaptığı duyurusunda "Pazarcık ilçemizdeki Beşçeşme, Çiğtemtepe ve Yiğitler mahallesinde yapımına başlayacağımız, sentetik halı çim saha için ihaleye çıkılmış olup, gençlerimizin kısa sürede hizmetine sunacağız. Sağlıklı Nesiller için Pazarcık’ta spor altyapısı yatırımlarımız devam edecek" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)