MİDYAT'TAN BİR FARKINDALIK DAHA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2021 - 12:52, Güncelleme: 01.02.2021 - 12:52
 

MİDYAT'TAN BİR FARKINDALIK DAHA

Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi, farkındalık uygulamalarına "İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa As" kampanyası ile devam ediyor.
Mardin Midyat'ta alt ve üst yapı çalışmalarına devam eden Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi; sosyal farkındalık uygulamalarına "İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa As" kampanyası ile devam ediyor. Başkan Şahin'in tutumu ile Güneydoğu'da gönül belediyeciliğinin örnek adresi haline gelen Midyat'taki birlik ve beraberliğe vatandaşlar da tam destek veriyor. Belediyenin son olarak dezavantajlı vatandaşlara yönelik yardım için hayata sunduğu kampanyaya destekler sürüyor. Desteklerden ötürü tüm Midyat halkına teşekkür eden Başkan Veysi Şahin de personelinin yardım konularında özverili çalışmalar yürüttüğünü dile getirdi. Ekip ruhu ile hareket ettiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Şahin kampanya ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Yardımlaşma ve dayanışma kültürümüze sahip çıkarak birlik, beraberliğimizin güçlenmesine, kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmak için, kullanmadığınız kıyafetlerinizi "İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa As"  kampanyasında buluşturuyoruz. Bağış Adresimiz: Midyat Cevat Paşa Barış ve Kardeşlik parkı Midyat Belediyesi Sosyal Marketi. Vatandaşlarımız Detaylı Bilgi ve iletişim için 444 56 28 Alo Beyaz Masa WhatsApp Destek Hattını arayabilirler" ifadelerini kullandı. Başkan Şahin ve ekibinin sosyal yardımlara yönelik hassasiyeti vatandaşlar tarafından da takdir edilmeye devam ediyor. (www.akbelediyeler.com)
Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi, farkındalık uygulamalarına "İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa As" kampanyası ile devam ediyor.

Mardin Midyat'ta alt ve üst yapı çalışmalarına devam eden Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi; sosyal farkındalık uygulamalarına "İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa As" kampanyası ile devam ediyor. Başkan Şahin'in tutumu ile Güneydoğu'da gönül belediyeciliğinin örnek adresi haline gelen Midyat'taki birlik ve beraberliğe vatandaşlar da tam destek veriyor. Belediyenin son olarak dezavantajlı vatandaşlara yönelik yardım için hayata sunduğu kampanyaya destekler sürüyor. Desteklerden ötürü tüm Midyat halkına teşekkür eden Başkan Veysi Şahin de personelinin yardım konularında özverili çalışmalar yürüttüğünü dile getirdi. Ekip ruhu ile hareket ettiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Şahin kampanya ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Yardımlaşma ve dayanışma kültürümüze sahip çıkarak birlik, beraberliğimizin güçlenmesine, kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmak için, kullanmadığınız kıyafetlerinizi "İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa As"  kampanyasında buluşturuyoruz. Bağış Adresimiz: Midyat Cevat Paşa Barış ve Kardeşlik parkı Midyat Belediyesi Sosyal Marketi. Vatandaşlarımız Detaylı Bilgi ve iletişim için 444 56 28 Alo Beyaz Masa WhatsApp Destek Hattını arayabilirler" ifadelerini kullandı.

Başkan Şahin ve ekibinin sosyal yardımlara yönelik hassasiyeti vatandaşlar tarafından da takdir edilmeye devam ediyor.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.