MİDYAT'TA YKS HASSASİYETİ

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 20.06.2022 - 12:05, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:54

MİDYAT'TA YKS HASSASİYETİ

​​​​​​​Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi ekipleri YKS sınavında oluşacak herhangi bir olumsuzluğun önüne geçmek amacıyla okul çevrelerinde görev başındaydı.
Eğitime verdiği önemi her defasında dile getiren ve katıldığı tüm platformlarda bu yöndeki hassasiyetini aktaran Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin'in talimatıyla ekipler hafta sonu YKS mesaisindeydi. Midyat Belediyesi ekipleri ilçe girişlerinde YKS'ye girecek olan öğrencilere yönelik adres tarifi, ulaşım ve benzeri her türlü desteği sağlamak amacıyla, huzurlu bir sınav ortamı için sınav yapılan okullarımızın etrafında devriye ve denetim çalışmaları yaptı. Çalışmalar vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, aileler hassasiyetinden dolayı Başkan Şahin ve ekibine teşekkür etti. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Mardin HABERİ