Midyat'ta Yeşile Duyarlı Çalışma

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2020 - 15:09, Güncelleme: 17.08.2020 - 15:09
 

Midyat'ta Yeşile Duyarlı Çalışma

​​​​​​​Midyat Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra yeşil alanlara yönelik uygulamalarına kaldığı yerden devam ediyor.
Midyat'ta kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmaya yönelik bir çok proje geliştiren Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. İlçede atıl durumda bulunan alanları bünyesine kazandırarak bu bölgeleri park hizmeti olarak vatandaşa sunan Midyat Belediyesi'nde Başkan Veysi Şahin son olarak Cevatpaşa Barış Ve Kardeşlik Parkına giderek incelemelerde bulundu. Çalışmalarla ile ilgili birim yetkililerinden bilgiler alan Başkan Şahin, "Midyat için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Güzergah üzerinde vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Şahin, talep ve öneriler doğrultusunda kurumsal çalışmalara yön verdiklerini dile getirdi. BAHÇELİEVLER MAHALLESİ PARKINA KAVUŞTU Bakan Şahin önceki gün de bu kez Bahçelievler Mahallesinde yapım çalışmaları tamamlanan çocuk parkı ve otopark alanını gezdi. Burada da mahalle sakinleri ile bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Şahin, talepleri dinledi. Midyat Belediyesi'nin yeşile duyarlı uygulamalar gerçekleştirdiklerini belirten vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Şahin'e ve tüm Midyat Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.   (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Midyat Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra yeşil alanlara yönelik uygulamalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Midyat'ta kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmaya yönelik bir çok proje geliştiren Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. İlçede atıl durumda bulunan alanları bünyesine kazandırarak bu bölgeleri park hizmeti olarak vatandaşa sunan Midyat Belediyesi'nde Başkan Veysi Şahin son olarak Cevatpaşa Barış Ve Kardeşlik Parkına giderek incelemelerde bulundu. Çalışmalarla ile ilgili birim yetkililerinden bilgiler alan Başkan Şahin, "Midyat için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Güzergah üzerinde vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Şahin, talep ve öneriler doğrultusunda kurumsal çalışmalara yön verdiklerini dile getirdi.

BAHÇELİEVLER MAHALLESİ PARKINA KAVUŞTU

Bakan Şahin önceki gün de bu kez Bahçelievler Mahallesinde yapım çalışmaları tamamlanan çocuk parkı ve otopark alanını gezdi. Burada da mahalle sakinleri ile bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Şahin, talepleri dinledi. Midyat Belediyesi'nin yeşile duyarlı uygulamalar gerçekleştirdiklerini belirten vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Şahin'e ve tüm Midyat Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.  

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.