MİDYAT'TA SORUNLAR ÇÖZÜM BULUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2021 - 14:52, Güncelleme: 07.09.2021 - 14:52

MİDYAT'TA SORUNLAR ÇÖZÜM BULUYOR

Midyat'ta önceki gün hastane yolunda tamamlanan asfalt çalışmalarının ardından adres bu kez Gölcük Mahallesi oldu.
Asfalt sezonunun en iyi şekilde değerlendirildiği Mdiyat'ta uygulamalar birer birer tamamlanmaya devam ediyor. Büyükşehir işbirliği ile yapılan uygulamalar vatandaşlardan tam not alırken, Başkan Veysi Şahin de çalışmaların birebir takipçisi olmaya devam ediyor. Midyat'ta önceki hastane yolunda tamamlanan asfalt çalışmalarının ardından adres bu kez Gölcük Mahallesi oldu. Sahada yer alarak bir yandan vatandaşları dinleyen diğer yandan çalışmaları denetleyen Başkan Şahin, yaptığı değerlendirmesinde "Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir şehir bırakmak için modern yollar ile ilçemize değer katmaya devam ediyoruz.  Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile başlatmış olduğumuz, Gölcük mahallesi Mezarlık yolunda asfalt serim çalışmaları  tamamlanmıştır. Katkılarından dolayı Mardin Valimiz / Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mahmut Demirtaş'a, Midyat halkı adına teşekkür ederiz.  İlçemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Midyat halkı da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş'a ve Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin'e teşekkür etti.