MİDYAT'TA PROJELER HAYAT BULUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2021 - 10:50, Güncelleme: 12.01.2021 - 10:50

MİDYAT'TA PROJELER HAYAT BULUYOR

​​​​​​​Projelerin birbiri ardına hayat bulduğu Mardin'in Midyat İlçesinde bu kez Spor Kompleksi açılışı için geri sayım başladı.
Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek gençlerin eğitim ve sportif faaliyetlerle buluşmasına yönelik projelerini sürdüren Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, ilçedeki spor kompleksi çalışmalarına sona gelindiğini duyurdu. Midyat'taki genç potansiyelin farkında olarak atılan tüm adımlarda gençleri düşünerek uygulamalar gerçekleştiren Başkan Veysi Şahin, dün komplekse giderek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 47 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak kompleks ile birlikte Midyat'ta sporun her branşında gelişmeler yaşanacağını belirten Başkan Veysi Şahin, "Spor Kompleksimizde Hızla sona yaklaşıyoruz! Midyat'ımızın değişimine ve gelişimine katkı sağlayacak 47 bin metrekarelik alanda hizmete sunacağımız, Spor Kompleksimizde incelemelerde bulunduk" ifadelerini kullandı. MİDYAT'TA GENÇLERE VE KADINLARA POZİTİF AYRICALIK Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra 'Kadim Midyat' sloganı ile tarihe yönelik çalışmaları ile ön plana çıkan Midyat'ta kadınlara ve gençlere yönelik projeler de takdirle karşılanmaya devam ediyor. Kadınların sosyal yaşamda kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri adına geliştirilen projeler ile son olarak gençlere yönelik spor kompleksinde gelinen tamamlanma aşaması ilçe halkı tarafından destek görüyor. Başkan Veysi Şahin ve ekibinin çalışmalarından memnun kaldıklarını belirten Midyatlılar, Başkan Şahin ve ekibinin daha nice projeleri ilçeye kazandıracağına kesin gözüyle bakıyor. (www.akbelediyeler.com)

MİDYAT'TA GENÇLERE VE KADINLARA POZİTİF AYRICALIK