MİDYAT'TA MİLET BAHÇESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2022 - 15:59, Güncelleme: 20.05.2022 - 15:59
 

MİDYAT'TA MİLET BAHÇESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, Millet Bahçesi proje alanında incelemelerde bulundu.
Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, yoğun girişimleri sonucu hayata geçirilecek ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak Millet Bahçesi'nin proje alanını yerinde inceledi.  Cumhuriyet Mahallesinde Bulunan Karayolları Şefliğinin yerinde yapılacak Millet Bahçesi toplamda 26 bin metrekarelik alanı kapsıyor. İçerisinde çocuk oyun alanları, yöresel bitkilerin olduğu tematik bahçeler, millet kıraathanesi, yürüyüş ve bisiklet yolları gibi diğer sosyal donatıların yer alacağı Millet Bahçesi'nin Midyat'ta çok yakışacağını belirten Başkan Veysi Şahin, "Millet bahçesi projesinin hayata geçirilmesi amacıyla, şehrin dışında kurulacak olan ve yapımı devam eden Yeni Midyat Karayolları Bakım Evi ve Tesisleri Yapım Projesini yerinde inceledik. Midyat'ımız için çalışmaya, yeni eserler üretmeye durmadan devam edeceğiz. İlçemize hayırlı olsun" dedi. Yeşilin her tonunun yer alacağı Millet Behçesi'nde ayrıca 1.057 ağaç yer alacak ve alan yöresel peyzajı ile Mardin’e yeni bir soluk getirecek.
​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, Millet Bahçesi proje alanında incelemelerde bulundu.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, yoğun girişimleri sonucu hayata geçirilecek ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak Millet Bahçesi'nin proje alanını yerinde inceledi.  Cumhuriyet Mahallesinde Bulunan Karayolları Şefliğinin yerinde yapılacak Millet Bahçesi toplamda 26 bin metrekarelik alanı kapsıyor.

İçerisinde çocuk oyun alanları, yöresel bitkilerin olduğu tematik bahçeler, millet kıraathanesi, yürüyüş ve bisiklet yolları gibi diğer sosyal donatıların yer alacağı Millet Bahçesi'nin Midyat'ta çok yakışacağını belirten Başkan Veysi Şahin, "Millet bahçesi projesinin hayata geçirilmesi amacıyla, şehrin dışında kurulacak olan ve yapımı devam eden Yeni Midyat Karayolları Bakım Evi ve Tesisleri Yapım Projesini yerinde inceledik. Midyat'ımız için çalışmaya, yeni eserler üretmeye durmadan devam edeceğiz. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Yeşilin her tonunun yer alacağı Millet Behçesi'nde ayrıca 1.057 ağaç yer alacak ve alan yöresel peyzajı ile Mardin’e yeni bir soluk getirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.