MİDYAT'TA KISITLAMA FIRSATA DÖNÜŞTÜ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2021 - 12:50, Güncelleme: 22.02.2021 - 12:50
 

MİDYAT'TA KISITLAMA FIRSATA DÖNÜŞTÜ

Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi ekipleri, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağında yine görevleri başındaydı.
Midyat'ta kurumsal çalışmaları ile ilçenin geleceğine yön veren Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi, Cumartesi ve Pazar günü uygulanan sokağa çıkma yasağı süresince yine sahada yer alarak çalışmalarını sürdürdü. Gerek araç gerekse personel bakımından ilçenin bir çok noktasında uygulamalarını yürüten Midyat Belediyesi ekipleri özellikle alt ve üst yapı çalışmalarına yoğunlaştı. İki gün süren yoğun çalışma sonrası uygulamasını tamamlayan ekipler, bu kez vatandaşların talep ve önerileri üzerine benzer çalışmalarını Midyat'ın diğer bölgelerinde sürdürdü. Ekipler özellikle yeşil alan çalışmalarına ağırlık verdi. Yoğunluğun en asgari düzeye inmesi ile birlikte ana arterlerde ve refüjlerde çiçek dikim ve peyzaj çalışmaları gerçekleştiren ekiplerin çalışması sonrası görüntü kirliliğinin de önüne geçildi. Çalışmaları değerlendiren Başkan Veysi Şahin ise "Belediyemize bağlı Ekiplerimiz, peyzaj çalışmaları kapsamında orta refüjlere bakım, düzenleme  çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz çevresel faktörlere dayanıklı ve her dönem yeşil görünen, çeşitli yaprak bitkiler dikerek orta refüjlere ve kavşaklara ayrı bir renk katıyor" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi ekipleri, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağında yine görevleri başındaydı.

Midyat'ta kurumsal çalışmaları ile ilçenin geleceğine yön veren Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi, Cumartesi ve Pazar günü uygulanan sokağa çıkma yasağı süresince yine sahada yer alarak çalışmalarını sürdürdü. Gerek araç gerekse personel bakımından ilçenin bir çok noktasında uygulamalarını yürüten Midyat Belediyesi ekipleri özellikle alt ve üst yapı çalışmalarına yoğunlaştı. İki gün süren yoğun çalışma sonrası uygulamasını tamamlayan ekipler, bu kez vatandaşların talep ve önerileri üzerine benzer çalışmalarını Midyat'ın diğer bölgelerinde sürdürdü.

Ekipler özellikle yeşil alan çalışmalarına ağırlık verdi. Yoğunluğun en asgari düzeye inmesi ile birlikte ana arterlerde ve refüjlerde çiçek dikim ve peyzaj çalışmaları gerçekleştiren ekiplerin çalışması sonrası görüntü kirliliğinin de önüne geçildi. Çalışmaları değerlendiren Başkan Veysi Şahin ise "Belediyemize bağlı Ekiplerimiz, peyzaj çalışmaları kapsamında orta refüjlere bakım, düzenleme  çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz çevresel faktörlere dayanıklı ve her dönem yeşil görünen, çeşitli yaprak bitkiler dikerek orta refüjlere ve kavşaklara ayrı bir renk katıyor" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.