MİDYAT'TA HASSASİYET SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2021 - 15:18, Güncelleme: 22.09.2021 - 15:18

MİDYAT'TA HASSASİYET SÜRÜYOR

​​​​​​​Midyat Belediyesi çalışanları Covid 19 aşılarını yaparak tüm vatandaşları aşı olmaya davet etti.
Güneydoğu'da pandeminin en başarılı adreslerinden Midyat'ta, Belediye ekipleri bu kez aşı kampanyasına destek verdi. Süreç içerisinde hijyen ve dezenfekte çalışmalarının yanı sıra ücretsiz maske dağıtımı gibi bir çok uygulamayı ilçede hayata geçiren Midyat Belediyesi, bu kez Midyat İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün kurduğu Covid19 Aşı Uygulama noktasında yine bir araya gelerek vatandaşlara örnek oldu. Belediye çalışanları uygulama noktasında aşılarını olurken, uygulamaya bir çok vatandaş da destek verdi. Konu ile ilgili belediyeden yapılan açıklamada "Midyat İlçe Sağlık Müdürlüğü'müzün kurduğu #Covid19 Aşı uygulama noktası vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Belediyemizde kurulan aşı noktasında personellerimiz ve vatandaşlarımız aşılarını yaptırdılar. Sevdikleriniz ve sağlıklı yarınlarımız için tüm vatandaşlarımızı aynı hassasiyeti göstererek aşı olmaya davet ediyoruz" denildi.