MİDYAT'TA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 26.07.2022 - 15:54, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:56
 

MİDYAT'TA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, Midyat Butik Oteli Projesinin yapımına başladıklarını duyurdu.
Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyen Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi, ilçe ekonomisine katkı sunacak projelerine kaldığı yerden devam ediyor. Midyat'ın turizm pastasından hak ettiği payı alabilmesi için ciddi çalışma içerisine giren Belediye Başkanı Veysi Şahin, turizm alanında ilçesi için yapmayı planladığı Midyat Butik Oteli Projesinin yapımına başladıkları müjdesini paylaştı. Başkan Şahin sosyal medyadan yaptığı değerlendirmesinde "Unesco Şehri İlçemizde Örnek Butik Otel Atılımını Başlatıyoruz. Yoğun yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yapan tarihi ve turistik ilçemiz Midyat'ın  Konaklama sorununun giderilmesine katkı sağlayacak. Turizm girişimcilerine örnek olacak, bölgede eşsiz özellikleriyle ön plana çıkacak, misafirlerine tarihi dokuda ev rahatlığı yaşatacak Midyat Butik Oteli Projemizin yapımına başladık.İlçemiz Midyat'a Hayırlı Olsun" ifadelerini kullandı. Midyat'ın her anlamda bir turizm merkezi olduğunu da dile getiren Başkan Şahin, bu yönde atılacak tüm çalışmalara mutlak suretle katılım sağlayarak ilçenin gelişiminde rol alacaklarını da sözlerine ekledi. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, Midyat Butik Oteli Projesinin yapımına başladıklarını duyurdu.

Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyen Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi, ilçe ekonomisine katkı sunacak projelerine kaldığı yerden devam ediyor. Midyat'ın turizm pastasından hak ettiği payı alabilmesi için ciddi çalışma içerisine giren Belediye Başkanı Veysi Şahin, turizm alanında ilçesi için yapmayı planladığı Midyat Butik Oteli Projesinin yapımına başladıkları müjdesini paylaştı.

Başkan Şahin sosyal medyadan yaptığı değerlendirmesinde "Unesco Şehri İlçemizde Örnek Butik Otel Atılımını Başlatıyoruz. Yoğun yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yapan tarihi ve turistik ilçemiz Midyat'ın  Konaklama sorununun giderilmesine katkı sağlayacak. Turizm girişimcilerine örnek olacak, bölgede eşsiz özellikleriyle ön plana çıkacak, misafirlerine tarihi dokuda ev rahatlığı yaşatacak Midyat Butik Oteli Projemizin yapımına başladık.İlçemiz Midyat'a Hayırlı Olsun" ifadelerini kullandı.

Midyat'ın her anlamda bir turizm merkezi olduğunu da dile getiren Başkan Şahin, bu yönde atılacak tüm çalışmalara mutlak suretle katılım sağlayarak ilçenin gelişiminde rol alacaklarını da sözlerine ekledi.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Mardin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.