MİDYAT'TA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2022 - 01:11, Güncelleme: 03.06.2022 - 01:11

MİDYAT'TA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

​​​​​​​Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi, Unesco Şehri Midyat'ı Markalaştırma Çalışmalarına Durmadan Devam Ediyor.
Midyat'ın her alanda tanıtımı için çalışmalarına devam eden Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi, ilçe ile özdeşleşmiş olan yöresel ürünler olan Midyat Acuru, Midyat İnciri, Midyat Kavunu, Midyat Tandır Ekmeği, Midyat Telkarisi, Midyat Turşusu ve Midyat Zeynebi Üzümü'nün Coğrafi İşaretler Listesine dahil edildiğini duyurdu. Belgelerini düzenlenen törenle, AK Parti Mardin Milletvekillerimiz Şeyhmus Dinçel ve Cengiz Demirkaya ile birlikte Türk Patent Ve Marka Kurumu Başkanvekili Sayın Cemil Başpınar’ın elinden teslim alan Başkan Veysi Şahin, bu yöndeki girişimlerin devam edeceğini belirterek "İlçemiz Midyat’a Hayırlı olsun" dedi.