MİDYAT'TA ENGEL YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2022 - 23:28, Güncelleme: 14.05.2022 - 23:28

MİDYAT'TA ENGEL YOK

​​​​​​​Midyat Belediyesi tarafından engelli bireylere yönelik düzenlenen etkinlik yoğun ilgi gördü.
Yerel yönetimin sadece alt ve üst yapıda ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek sosyal yaşama yönelik projeleri ile bölge illere örnek olan Midyat Belediyesi, engelli bireylere yönelik sunum, şiir ve müzik dinletisi etkinliği düzenledi. Katıldığı her platformda Midyat'ı toplumun her kesimini baz alarak inşa etmeye devam ettiklerini ve bu hususta engelli bireylere gerekli önemi verdiklerini dile getiren Başan Veysi Şahin, geceye katılan tüm hemşehrilerine teşekkür etti. Duygu dolu anların yaşandığı gece ile ilgili yaptığı paylaşımda Midyat olarak ortak paydada buluşmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Şahin, "Hayatı paylaşmak için engel yok. Engelli bireylerimiz ile sunum, şiir ve müzik dinletisi etkinliğimizde bir araya geldik. Katılım sağlayan hemşehrilerimize teşekkür ederim" dedi.