MİDYAT'TA DÖNÜŞÜM SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2021 - 10:03, Güncelleme: 15.03.2021 - 10:03
 

MİDYAT'TA DÖNÜŞÜM SÜRÜYOR

​​​​​​​Midyat'ın tarihi kimliğini gün güzüne çıkarmaktaki kararlılığını sürdüren Başkan Veysi Şahin, devam eden uygulamaları yerinde inceledi.
Midyat değerlerini yeniden gün yüzüne çıkarmak ve bu değerleri turizme kazandırarak ilçe ekonomisine pozitif gelir sağlamak amacıyla uygulamalarını sürdüren Midyat Belediyesi'nin Ulucami Mahallesindeki sağlıklaştırma çalışmaları devam ediyor. Kadim Midyat sloganı ile çalışmaların takipçisi olan Başkan Veysi Şahin de önceki gün mahalleye giderek uygulamaları yerinde inceledi. Midyat'ta tarihsel değerlerin gün yüzüne çıkarılması hususunda hassasiyetlerini sürdürdüklerini belirten Başkan Şahin, devam eden çalışmalar hakkında teknik ekiplerden bilgiler aldı. Mahalledeki 2. etap sokak sağlıklaştırma çalışmalarının başarılı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Başkan Şahin, "Tarihi kentimizin değerli yapı ve sokaklarını gün yüzünü çıkarıyoruz. Hayırlı olsun" değerlendirmesinde bulundu. Cephe düzenlemeleri ve altyapı revizyonunun gerçekleştirileceği sokakta mahalle sakinleri ile de bir araya gelen Başkan Şahin, vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeyi de ihmal etmedi. Çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler veren Başkan Şahin amaçlarının Midyat'ın tarihsel kimliğini gün yüzüne çıkarmak olduğunu söyledi. Uygulamalardan memnuniyetini dile getiren Midyatlılar da Başkan Şahin ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Midyat'ın tarihi kimliğini gün güzüne çıkarmaktaki kararlılığını sürdüren Başkan Veysi Şahin, devam eden uygulamaları yerinde inceledi.

Midyat değerlerini yeniden gün yüzüne çıkarmak ve bu değerleri turizme kazandırarak ilçe ekonomisine pozitif gelir sağlamak amacıyla uygulamalarını sürdüren Midyat Belediyesi'nin Ulucami Mahallesindeki sağlıklaştırma çalışmaları devam ediyor. Kadim Midyat sloganı ile çalışmaların takipçisi olan Başkan Veysi Şahin de önceki gün mahalleye giderek uygulamaları yerinde inceledi. Midyat'ta tarihsel değerlerin gün yüzüne çıkarılması hususunda hassasiyetlerini sürdürdüklerini belirten Başkan Şahin, devam eden çalışmalar hakkında teknik ekiplerden bilgiler aldı. Mahalledeki 2. etap sokak sağlıklaştırma çalışmalarının başarılı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Başkan Şahin, "Tarihi kentimizin değerli yapı ve sokaklarını gün yüzünü çıkarıyoruz. Hayırlı olsun" değerlendirmesinde bulundu. Cephe düzenlemeleri ve altyapı revizyonunun gerçekleştirileceği sokakta mahalle sakinleri ile de bir araya gelen Başkan Şahin, vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeyi de ihmal etmedi. Çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler veren Başkan Şahin amaçlarının Midyat'ın tarihsel kimliğini gün yüzüne çıkarmak olduğunu söyledi. Uygulamalardan memnuniyetini dile getiren Midyatlılar da Başkan Şahin ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.