MİDYAT'TA ÇOCUKLAR ÇOK ŞANSLI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2021 - 09:47, Güncelleme: 21.01.2021 - 09:47
 

MİDYAT'TA ÇOCUKLAR ÇOK ŞANSLI

​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, çocuk paklarında incelemelerde bulunarak parklardaki onarım ve bakım işlemlerine hassasiyet gösterdiklerini söyledi.
Mardin Midyat'ta genç potansiyelin farkında olan bir belediyecilik anlayışı sergileyerek gençleri eğitim ve sporun her alanına yönlendirmeye yönelik yaklaşımını sürdüren Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, son olarak ilçe genelindeki parklarda incelemelerde bulundu. Pandemi döneminde kısıtlama sürecinden geri kalan zamanlarda çocukların parklarda bol vakit geçirdiklerinin farkında olduklarını belirten Başkan Veysi Şahin, ekiplerin özellikle parklarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek için bakım ve onarım çalışmalarının yoğunlaştırıldığını söyledi. Oyun grubu onarım ve değişimi, panklarda bakım ile yeşil alan çalışmalarına önem verdiklerinin altını çizen Başkan Veysi Şahin, "Çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer. Onların yüzündeki tebessüm  özveriyle çalışmamızın ilham kaynağıdır. Son olarak Bağlar Çocuk Ve Aile Parkında incelemelerde bulunduk" ifadelerini kullandı. Güzergah üzerinde vatandaşlarla da bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Şahin, talep ve önerileri dinledi. Vatandaşların olası sorunlarını birebir dinleyen Başkan Şahin, talep ve önerilere hassasiyet göstermeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, çocuk paklarında incelemelerde bulunarak parklardaki onarım ve bakım işlemlerine hassasiyet gösterdiklerini söyledi.

Mardin Midyat'ta genç potansiyelin farkında olan bir belediyecilik anlayışı sergileyerek gençleri eğitim ve sporun her alanına yönlendirmeye yönelik yaklaşımını sürdüren Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, son olarak ilçe genelindeki parklarda incelemelerde bulundu. Pandemi döneminde kısıtlama sürecinden geri kalan zamanlarda çocukların parklarda bol vakit geçirdiklerinin farkında olduklarını belirten Başkan Veysi Şahin, ekiplerin özellikle parklarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek için bakım ve onarım çalışmalarının yoğunlaştırıldığını söyledi. Oyun grubu onarım ve değişimi, panklarda bakım ile yeşil alan çalışmalarına önem verdiklerinin altını çizen Başkan Veysi Şahin, "Çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer. Onların yüzündeki tebessüm  özveriyle çalışmamızın ilham kaynağıdır. Son olarak Bağlar Çocuk Ve Aile Parkında incelemelerde bulunduk" ifadelerini kullandı.

Güzergah üzerinde vatandaşlarla da bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Şahin, talep ve önerileri dinledi. Vatandaşların olası sorunlarını birebir dinleyen Başkan Şahin, talep ve önerilere hassasiyet göstermeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.