MİDYAT'TA ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2020 - 10:13, Güncelleme: 13.10.2020 - 10:13
 

MİDYAT'TA ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR

Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi ekipleri kış ayları öncesi bu kez Gülgöze - Midyat arasında sathi asfalt kaplama çalışmaları başlattı.
Veysi Şahin Başkanlığında hizmette altın yılını yaşayan Midyat'ta çalışmalar dur durak demeden devam ediyor. Kış ayları öncesi alt ve üst yapının yanı sıra özellikle mahallelerde yol ve asfalt uygulamalarının hız veren Midyat Belediyesi, son olarak Oyuklu - Gülgöze Mahalleleri arasındaki güzergahlarda, sathi asfalt kaplama çalışması tamamlandı. Vatandaşların talep ve önerileri üzerine bu kez Gülgöze - Midyat arası Sathi asfalt kaplama uygulamasına başlayan Midyat Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin çalışmalarını yine kısa bir sürede tamamlayarak güzergahları ulaşıma açması bekleniyor. MİDYAT HALKI BAŞKAN ŞAHİN'DEN MEMNUN Çalışmalarında merkez ve kırsal ayrımı yapmadan tüm bölgelere yetişmenin gayesinde olan Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi'nden vatandaşların memnun olduğu gözlemlendi. Uygulamaların birebir takipçisi olarak Başkan Şahin'i her zaman sahada gördüklerini belirten Midyat halkı, kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Şahin'e ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi ekipleri kış ayları öncesi bu kez Gülgöze - Midyat arasında sathi asfalt kaplama çalışmaları başlattı.

Veysi Şahin Başkanlığında hizmette altın yılını yaşayan Midyat'ta çalışmalar dur durak demeden devam ediyor. Kış ayları öncesi alt ve üst yapının yanı sıra özellikle mahallelerde yol ve asfalt uygulamalarının hız veren Midyat Belediyesi, son olarak Oyuklu - Gülgöze Mahalleleri arasındaki güzergahlarda, sathi asfalt kaplama çalışması tamamlandı. Vatandaşların talep ve önerileri üzerine bu kez Gülgöze - Midyat arası Sathi asfalt kaplama uygulamasına başlayan Midyat Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin çalışmalarını yine kısa bir sürede tamamlayarak güzergahları ulaşıma açması bekleniyor.

MİDYAT HALKI BAŞKAN ŞAHİN'DEN MEMNUN

Çalışmalarında merkez ve kırsal ayrımı yapmadan tüm bölgelere yetişmenin gayesinde olan Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi'nden vatandaşların memnun olduğu gözlemlendi. Uygulamaların birebir takipçisi olarak Başkan Şahin'i her zaman sahada gördüklerini belirten Midyat halkı, kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Şahin'e ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.