MİDYAT'TA BELEDİYEYE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2020 - 15:48, Güncelleme: 21.09.2020 - 15:48
 

MİDYAT'TA BELEDİYEYE DURMAK YOK

​​​​​​​Turizmde giderek çıta yükselten Midyat'ta alt yapı ve asfalt hizmetleri de hızla sürdürülüyor. Çalışmaların birebir takipçisi olan Başkan Şahin de mesai kavramı gözetmeden Midyat için gecesini gündüzüne katıyor.
Midyat Belediyesi tarafından ilçenin ihtiyaçlarına cevap veremeyen altyapı hizmetlerinin daha kaliteli ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için gerçekleştirilen yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor. Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalar son olarak Ortaçarşı Mahallesinde devam etti. Yoğun çalışmanın yaşandığı mahallede ekipler, çevreye duyarlı ve kent estetiğine önem veren bir anlayışla kilit parke çalışmaları gerçekleştirdi. Midyatlıların yazın tozdan kışın ise çamurlu yollardan kurtulması için yapılan çalışmalar vatandaşlardan da tam not aldı. Konu ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Başkan Veysi Şahin ise "Her köşesi tarih kokan memleketimizin alt yapısı tamamlanmış olan mahallelerimizde çalışmalarımız devam edecektir" dedi. ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Öte yandan Midyat Belediyesi ekipleri, Başkan Şahin'in her aşamasını birebir takip ettiği Yolbaşı Mahallesinde asfaltlama çalışmalarını sürdürdü. Bir buçuk kilometrelik yeni yolun asfalt seriminde sahada yer alarak çalışmaları takip eden Başkan Şahin, "Midyat için en iyisi en güzeli olsun diye çalışmaya devam ediyoruz. Yolbaşı mahallemizi Midyat merkeze bağlayacak olan yeni yolun asfalt serimi ile trafik akışına konfor kazandırıyoruz" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Turizmde giderek çıta yükselten Midyat'ta alt yapı ve asfalt hizmetleri de hızla sürdürülüyor. Çalışmaların birebir takipçisi olan Başkan Şahin de mesai kavramı gözetmeden Midyat için gecesini gündüzüne katıyor.

Midyat Belediyesi tarafından ilçenin ihtiyaçlarına cevap veremeyen altyapı hizmetlerinin daha kaliteli ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için gerçekleştirilen yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor. Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalar son olarak Ortaçarşı Mahallesinde devam etti. Yoğun çalışmanın yaşandığı mahallede ekipler, çevreye duyarlı ve kent estetiğine önem veren bir anlayışla kilit parke çalışmaları gerçekleştirdi. Midyatlıların yazın tozdan kışın ise çamurlu yollardan kurtulması için yapılan çalışmalar vatandaşlardan da tam not aldı. Konu ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Başkan Veysi Şahin ise "Her köşesi tarih kokan memleketimizin alt yapısı tamamlanmış olan mahallelerimizde çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Öte yandan Midyat Belediyesi ekipleri, Başkan Şahin'in her aşamasını birebir takip ettiği Yolbaşı Mahallesinde asfaltlama çalışmalarını sürdürdü. Bir buçuk kilometrelik yeni yolun asfalt seriminde sahada yer alarak çalışmaları takip eden Başkan Şahin, "Midyat için en iyisi en güzeli olsun diye çalışmaya devam ediyoruz. Yolbaşı mahallemizi Midyat merkeze bağlayacak olan yeni yolun asfalt serimi ile trafik akışına konfor kazandırıyoruz" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.