MİDYAT'IN GURURU OLDULAR

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 02.07.2022 - 14:25, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:27
 

MİDYAT'IN GURURU OLDULAR

​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, LGS'de 1. olan öğrencileri, aileleri ve öğretmenlerini tebrik etti.
Midyat'ta eğitim hassasiyetini katıldığı her platformda dile getiren ve bu yönde atılan tüm adımların en büyük destekçisi olan Belediye Başkanı Veysi Şahin, LGS'de birinci olan gençleri, ailelerini ve öğretmenlerini kutladı. Başkan Şahin yaptığı açıklamasında "Midyat'ta, Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) dereceye girerek 1. Olan öğrencilerimiz; Midyat'ta Şehit Velit Bekdaş Ortaokulu öğrencisi Muhammed Furkan Yılmaz, İMKB Ortaokulu Öğrencisi Soner Aydın, 2. Olan öğrencimiz Şehit Velit Bekdaş Ortaokulu Öğrencisi Yusuf Ceylan, 3. Olan öğrencimiz Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Esat Onuş  4. Olan öğrencimiz Kocatepe Ortaokulu Öğrencisi Muhammed Enes Zenger, 5. Olan öğrencimiz Toki ortaokulu öğrencisi Yasin Türen oldu,  bu başarıda emeği olan tüm idarecilerimize, öğretmelerimize ve kıymetli ailelerimize teşekkür ediyorum. Sınava giren tüm öğrencilerimizi, kutluyor gelecekteki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum" dedi. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, LGS'de 1. olan öğrencileri, aileleri ve öğretmenlerini tebrik etti.

Midyat'ta eğitim hassasiyetini katıldığı her platformda dile getiren ve bu yönde atılan tüm adımların en büyük destekçisi olan Belediye Başkanı Veysi Şahin, LGS'de birinci olan gençleri, ailelerini ve öğretmenlerini kutladı. Başkan Şahin yaptığı açıklamasında "Midyat'ta, Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) dereceye girerek 1. Olan öğrencilerimiz; Midyat'ta Şehit Velit Bekdaş Ortaokulu öğrencisi Muhammed Furkan Yılmaz, İMKB Ortaokulu Öğrencisi Soner Aydın, 2. Olan öğrencimiz Şehit Velit Bekdaş Ortaokulu Öğrencisi Yusuf Ceylan, 3. Olan öğrencimiz Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Esat Onuş  4. Olan öğrencimiz Kocatepe Ortaokulu Öğrencisi Muhammed Enes Zenger, 5. Olan öğrencimiz Toki ortaokulu öğrencisi Yasin Türen oldu,  bu başarıda emeği olan tüm idarecilerimize, öğretmelerimize ve kıymetli ailelerimize teşekkür ediyorum. Sınava giren tüm öğrencilerimizi, kutluyor gelecekteki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Mardin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.