MİDYAT'I EN İYİ ŞEKİLDE TANITTI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2021 - 13:54, Güncelleme: 10.10.2021 - 13:54
 

MİDYAT'I EN İYİ ŞEKİLDE TANITTI

​​​​​​​Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, ilçeye gelen siyasi isimlere ve yerel yöneticilere Midat'ın tarihi alanlarını tanıttı.
Midyat'ı gerek yurt içi gerekse yurt dışında tanıtma çalışmalarına devam eden Başkan Veysi Şahin bu yöndeki tutumunu sürdürürken, Başkan Şahin bu kez ilçeye gelen siyasi isimlere ve yerel yöneticilere temaslarında eşlik etti. Bir dizi ziyarette bulunmak için Midyat'a gelen Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Muhammed Müfit  Aydın, Osman Mesten, Refik Özen, Zafer Işık, Ahmet Kılıç, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Erdönmez, Bülent Hamdi Cingil, Cem Kürşat Hasanoğlu'na temaslarında eşlik eden Başkan Veysi Şahin, Midyat'ın tüm güzelliklerini ve tarihi değerlerini tanıttı. Kaymakam Ahmet Solmaz ve AK Parti Mardin İl Başkanı Sayın Faruk Kılıç'ın da katılım gösterdiği programda Başkan Şahin, Midyat'ın her geçen gün geliştiğini ve bu gelişimde AK Parti dönemlerinin etkili olduğunu söyledi. Program gün içerisindeki temasların yanı sıra esnaf gezisi ile de devam etti.  
​​​​​​​Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, ilçeye gelen siyasi isimlere ve yerel yöneticilere Midat'ın tarihi alanlarını tanıttı.

Midyat'ı gerek yurt içi gerekse yurt dışında tanıtma çalışmalarına devam eden Başkan Veysi Şahin bu yöndeki tutumunu sürdürürken, Başkan Şahin bu kez ilçeye gelen siyasi isimlere ve yerel yöneticilere temaslarında eşlik etti.

Bir dizi ziyarette bulunmak için Midyat'a gelen Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Muhammed Müfit  Aydın, Osman Mesten, Refik Özen, Zafer Işık, Ahmet Kılıç, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Erdönmez, Bülent Hamdi Cingil, Cem Kürşat Hasanoğlu'na temaslarında eşlik eden Başkan Veysi Şahin, Midyat'ın tüm güzelliklerini ve tarihi değerlerini tanıttı.

Kaymakam Ahmet Solmaz ve AK Parti Mardin İl Başkanı Sayın Faruk Kılıç'ın da katılım gösterdiği programda Başkan Şahin, Midyat'ın her geçen gün geliştiğini ve bu gelişimde AK Parti dönemlerinin etkili olduğunu söyledi. Program gün içerisindeki temasların yanı sıra esnaf gezisi ile de devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.