MİDYA'TA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2021 - 11:23, Güncelleme: 07.12.2021 - 11:23

MİDYA'TA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

​​​​​​​Midyat Belediyesi ilçe genelinde asfalt çalışmaları tamamlanan güzergahlarda yol çizgi çalışmalarını sürdürüyor.
Veysi Şahin Başkanlığında hizmette altın yılını yaşayan Midyat'ta çalışmalar dur durak demeden devam ediyor. Son dönemlerde alt ve üst yapının yanı sıra özellikle yol ve asfalt uygulamalarına hız veren Midyat Belediyesi, son olarak ilçe genelinde asfalt çalışmaları tamamlanan güzergahlarda yol çizgi çalışmaları gerçekleştirdi. Vatandaşların çalışmalardan en asgari düzeyde etkilenmesi için uygulamasını hızlı tutan Belediye ekipleri bu tutumuyla da takdirle topladı. Çalışmaların ilçe genelinde önümüzdeki günlerde devam edeceği öğrenilirken, vatandaşlar çalışmalarından dolayı Başkan Veysi Şahin ve ekibine teşekkür etti.