MİDYAT İŞİ SIKI TUTUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2020 - 12:39, Güncelleme: 15.08.2020 - 12:39

MİDYAT İŞİ SIKI TUTUYOR

​​​​​​​Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi, ilçe genelindeki cadde ve sokakları dezenfektanlı su ile yıkadı.
Korona Virüs sürecinde alınan önlemlerin en başarılı adreslerinden Midyat İlçesinde Başkanı Veysi Şahin'in talimatlarıyla belediye ekipleri hassasiyetini sürdürüyor. Ekipler son olarak (Kovid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında ilçedeki caddeleri dezenfaktanlı suyla yıkadı. İçerisinde insan sağlığına zararlı olmayan ve Sağlık Bakanlığınca onaylanmış solüsyon içeren dezenfektanlar, ilçe merkezinde yoğunluğun başta olduğu bölgeler dahilinde tüm ilçe genelinde uygulandı.   VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN Pandemi sürecinin ilk başladığı günlerden itibaren ışı sıkı tutarak, Midyatlı vatandaşların sağlığına yönelik bir çok alanda çalışma başlatan Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi'ne teşekkür eden vatandaşlar, "Başkanımız bu anlamda her zaman sahada. Kendisini çalışmaları incelerken ve denetimlere katılırken sürekli olarak görüyoruz. Tüm emeklerinden dolayı Allah kendisinden razı olsun" diye konuştular. Başkan Veysi Şahin ise süreç hassasiyetini bir kez daha hatırlatarak vatandaşların özellikle maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymasını istedi. (www.akbelediyeler.com)

VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN