MİDYAT, GENÇLİK KONSERİ'NDE BULUŞUYOR

İlçeler 11.06.2022 - 12:41, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:56
 

MİDYAT, GENÇLİK KONSERİ'NDE BULUŞUYOR

​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, Gençlik Konseri'ne başta gençler olmak üzere tüm vatandaşları davet etti.
Midyat'ın tanıtımı için sanat ve tarih konularındaki hassasiyeti ile ön plana çıkan Başkan Veysi Şahin, bu kez Gençlik Konseri için başta gençler olmak üzere tüm vatandaşlara davet çağrısında bulundu. Midyat Belediyesi tarafından düzenlenecek konser; Aziz Önen Kız Anadolu Lisesi Bahçesinde 14 Haziran 2022 Salı günü Saat: 20:00'de gerçekleştirilecek. Gençlere yönelik bu tür sosyal etkiliklerin önümüzdeki süreçlerde de devam edeceğini belirten Başkan Şahin, "Geleceğimizin teminatı yarınlarımızın umudu Gençlerimiz Bu Konser Sizler için. Gençlerimizle Sınav Öncesi Gençlik  Konseri'nde Buluşuyoruz. Tüm gençlerimi etkinliğimize bekliyoruz" dedi. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, Gençlik Konseri'ne başta gençler olmak üzere tüm vatandaşları davet etti.

Midyat'ın tanıtımı için sanat ve tarih konularındaki hassasiyeti ile ön plana çıkan Başkan Veysi Şahin, bu kez Gençlik Konseri için başta gençler olmak üzere tüm vatandaşlara davet çağrısında bulundu. Midyat Belediyesi tarafından düzenlenecek konser; Aziz Önen Kız Anadolu Lisesi Bahçesinde 14 Haziran 2022 Salı günü Saat: 20:00'de gerçekleştirilecek. Gençlere yönelik bu tür sosyal etkiliklerin önümüzdeki süreçlerde de devam edeceğini belirten Başkan Şahin, "Geleceğimizin teminatı yarınlarımızın umudu Gençlerimiz Bu Konser Sizler için. Gençlerimizle Sınav Öncesi Gençlik  Konseri'nde Buluşuyoruz. Tüm gençlerimi etkinliğimize bekliyoruz" dedi.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Mardin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.