MİDYAT GENÇLİĞİ ÇOK ŞANSLI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2021 - 09:13, Güncelleme: 01.03.2021 - 09:13
 

MİDYAT GENÇLİĞİ ÇOK ŞANSLI

Gençliğe verdiği önemi her defasında dile getiren Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, bu kez Barıştepe mahallesinde spor sahası yapımı için çalışmaların başladığı müjdesini verdi.
Mardin Midyat'ta gençlere yönelik faaliyetlerini sürdüren Belediye Başkanı Veysi Şahin'in talimatlarıyla ekipler Barıştepe mahallesinde spor tesisi yapımı için çalışmalarına başladı. İlçe gençliğinin eğitim ve spora yönelmesi için çalışmalarını bu doğrultuda hızlandıran Başkan Şahin'in yaklaşımı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Başkan Şahin son olarak yaptığı değerlendirmesinde "İlçemizin her bir mahallesine spor tesislerinin kazandırılması için çalışmaya devam ediyoruz!  Bu kapsamda, Barıştepe mahallemizdeki gençlerin kullanımına sunulmak üzere Barıştepe Futbol Sahasının yapımına başladık" diyerek müjdeyi verdi. MİDYAT'TA GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE GEÇİT YOK Belediye ekipleri öte yandan ilçe genelinde görüntü kirliliği oluşturabilecek alanlarda çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Ekipler son olarak Bahçelievler Mahallesinde moloz temizliği yaparak, yol açma ve genişletme uygulamalarını sürdürdü. Amaçlarının vatandaşların daha temiz bir çevreye ve daha iyi bir ulaşıma sahip olmalarını sağlamak olduğunu kaydeden Başkan Şahin, "Çevreye duyarlı ve kent estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımız Bahçelievler mahallemize ve ilçemize hayırlı olsun" dedi. (www.akbelediyeler.com)
Gençliğe verdiği önemi her defasında dile getiren Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, bu kez Barıştepe mahallesinde spor sahası yapımı için çalışmaların başladığı müjdesini verdi.

Mardin Midyat'ta gençlere yönelik faaliyetlerini sürdüren Belediye Başkanı Veysi Şahin'in talimatlarıyla ekipler Barıştepe mahallesinde spor tesisi yapımı için çalışmalarına başladı. İlçe gençliğinin eğitim ve spora yönelmesi için çalışmalarını bu doğrultuda hızlandıran Başkan Şahin'in yaklaşımı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Başkan Şahin son olarak yaptığı değerlendirmesinde "İlçemizin her bir mahallesine spor tesislerinin kazandırılması için çalışmaya devam ediyoruz!  Bu kapsamda, Barıştepe mahallemizdeki gençlerin kullanımına sunulmak üzere Barıştepe Futbol Sahasının yapımına başladık" diyerek müjdeyi verdi.

MİDYAT'TA GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE GEÇİT YOK

Belediye ekipleri öte yandan ilçe genelinde görüntü kirliliği oluşturabilecek alanlarda çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Ekipler son olarak Bahçelievler Mahallesinde moloz temizliği yaparak, yol açma ve genişletme uygulamalarını sürdürdü. Amaçlarının vatandaşların daha temiz bir çevreye ve daha iyi bir ulaşıma sahip olmalarını sağlamak olduğunu kaydeden Başkan Şahin, "Çevreye duyarlı ve kent estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımız Bahçelievler mahallemize ve ilçemize hayırlı olsun" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.