MİDYAT EMİN ELLERDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2020 - 08:57, Güncelleme: 16.11.2020 - 08:57
 

MİDYAT EMİN ELLERDE

​​​​​​​Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi bu kez Bahçelievler Mahallesi'nde kilitli parke çalışmalarını gerçekleştirdi.
Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, vatandaşların talep ve önerileri üzerine kurumsal çalışmaları bu kez Bahçelievler Mahallesi'nde yoğunlaştırdı. 2020 Yılı Hizmet Planlamasına devam eden Midyat Belediyesi'nde vatandaşların talepleri üzerine programa Bahçelievler Mahallesi Hastane Caddesi'ndeki kilit parke çalışmalarını dahil eden ekipler, bölgedeki çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Kurumsal çalışmaların takipçisi olan Başkan Şahin de önceki gün uygulamanın devam ettiği bölgeye giderek çalışmalar hakkında ekiplerden bilgiler aldı. Vatandaşların rahatsızlık yaşamaması için ekiplerin mesai kavramı gözetmeden görev başında olduğunu belirten başkan Şahin, yaptığı değerlendirmesinde "Gözümüzü ufuktan ve ideallerimizden Ayırmadan İlçemizin Refahı için Kadim Midyat İçin çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bahçelievler Mahallesi, Hastane caddesi'nde, kilit parke çalışmalarını yerinde inceledik. Daha yaşanabilir bir Midyat için ilçemizi en güzel yollar ile buluşturuncaya kadar durmak yok yola devam" dedi. Güzergah üzerinde vatandaşlarla da bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Şahin, içerisinde bulunduğumuz süreç içerisinde maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi çağrısını yineledi. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi bu kez Bahçelievler Mahallesi'nde kilitli parke çalışmalarını gerçekleştirdi.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, vatandaşların talep ve önerileri üzerine kurumsal çalışmaları bu kez Bahçelievler Mahallesi'nde yoğunlaştırdı. 2020 Yılı Hizmet Planlamasına devam eden Midyat Belediyesi'nde vatandaşların talepleri üzerine programa Bahçelievler Mahallesi Hastane Caddesi'ndeki kilit parke çalışmalarını dahil eden ekipler, bölgedeki çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Kurumsal çalışmaların takipçisi olan Başkan Şahin de önceki gün uygulamanın devam ettiği bölgeye giderek çalışmalar hakkında ekiplerden bilgiler aldı. Vatandaşların rahatsızlık yaşamaması için ekiplerin mesai kavramı gözetmeden görev başında olduğunu belirten başkan Şahin, yaptığı değerlendirmesinde "Gözümüzü ufuktan ve ideallerimizden Ayırmadan İlçemizin Refahı için Kadim Midyat İçin çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bahçelievler Mahallesi, Hastane caddesi'nde, kilit parke çalışmalarını yerinde inceledik. Daha yaşanabilir bir Midyat için ilçemizi en güzel yollar ile buluşturuncaya kadar durmak yok yola devam" dedi.

Güzergah üzerinde vatandaşlarla da bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Şahin, içerisinde bulunduğumuz süreç içerisinde maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi çağrısını yineledi.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.