MİDYAT BELEDİYESİ'NE TAM NOT

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2022 - 12:21, Güncelleme: 18.05.2022 - 12:21

MİDYAT BELEDİYESİ'NE TAM NOT

​​​​​​​Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, ilçesine misafir gelen İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve beraberindeki heyete yerel yönetim çalışmalarını aktardı.
Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin; İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış, İstanbul Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi Abdulhakim Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Atlı, Artuklu ilçe Başkanr Serdal Bağış ve beraberlerindeki heyet ile birlikte, Midyat Belediyesi tarafından ilçe genelinde sürdürülen cephe yenileme ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarını aktardı. Amaçlarının ilçe tarihini canlandırmak ve bunu turizm potansiyeli ile birleştirmek olduğunu belirten Şahin, bu yöndeki uygulamalarının önümüzdeki süreçlerde de süreceğini belirtti. Midyat'ın kimliğine kavuşması için özverili çalışmalara dikkat çeken heyet de, Başkan Şahin ve ekibinin bu uygulamasının Türkiye'de bir çok belediyeye örnek gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Şahin, akşam saatlerine kadar ilçesinde ağırladığı heyetin temaslarına eşlik ederek, diğer çalışmalar hakkında bilgiler verdi.