Midyat Belediyesi hafta sonu yine sahada görev başındaydı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2020 - 09:04, Güncelleme: 30.11.2020 - 09:04
 

Midyat Belediyesi hafta sonu yine sahada görev başındaydı

​​​​​​​Midyat'ta sorunlara kalıcı çözümler üretmeye devam eden Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi, hafta sonu yine sahada yer alarak çalışmalarını sürdürdü.
Midyat'ta alt ve üst yapı çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi ekipleri, hafta sonu da mesai gözetmeksizin uygulamalarına devam ediyor. İlçe halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için yağışlı havalar öncesi şehrin farklı bölgelerindeki kilitli taş ve kaldırım yapım çalışmalarına hız veren ekipler dün yine sahadaydı. Amaçlarının Midyat'taki alt ve üst yapı sorunlarına kalıcı çözümler üretmek olduğunu belirten Başkan Şahin ekiplerin çalışmaları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Fen İşleri Müdürlüğümüz 2020 yılı programı dahilinde mahallerimizdeki kilit taşı, bordür ve kaldırım yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Çalışma ekiplerimiz, planlanan program dahilinde çalışmalarını hızla tamamlayıp, Kadim Midyat’ın daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayarak, değerli  vatandaşlarımızı daha rahat ve güvenli bir yürüyüş alanları ile buluşturacaktır" ifadelerini kullandı. Başkan Şahin, Midyat için özverili çalışma sergileyen tüm çalışanlarına teşekkür ederken, vatandaşlara da içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde özellikle maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi konusunda tekrardan çağrıda bulundu. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Midyat'ta sorunlara kalıcı çözümler üretmeye devam eden Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi, hafta sonu yine sahada yer alarak çalışmalarını sürdürdü.

Midyat'ta alt ve üst yapı çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi ekipleri, hafta sonu da mesai gözetmeksizin uygulamalarına devam ediyor. İlçe halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için yağışlı havalar öncesi şehrin farklı bölgelerindeki kilitli taş ve kaldırım yapım çalışmalarına hız veren ekipler dün yine sahadaydı. Amaçlarının Midyat'taki alt ve üst yapı sorunlarına kalıcı çözümler üretmek olduğunu belirten Başkan Şahin ekiplerin çalışmaları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Fen İşleri Müdürlüğümüz 2020 yılı programı dahilinde mahallerimizdeki kilit taşı, bordür ve kaldırım yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Çalışma ekiplerimiz, planlanan program dahilinde çalışmalarını hızla tamamlayıp, Kadim Midyat’ın daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayarak, değerli  vatandaşlarımızı daha rahat ve güvenli bir yürüyüş alanları ile buluşturacaktır" ifadelerini kullandı.

Başkan Şahin, Midyat için özverili çalışma sergileyen tüm çalışanlarına teşekkür ederken, vatandaşlara da içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde özellikle maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi konusunda tekrardan çağrıda bulundu.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.