MİDYAT BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2020 - 12:37, Güncelleme: 10.08.2020 - 12:37

MİDYAT BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

​​​​​​​Midyat Belediyesi'nin Batman yolu üzerinde yapımını tamamladığı parke, yol ve kaldırım çalışmaları vatandaşlardan tam not aldı.
Mardin'in AK Belediyecilikte çalışkan adreslerinden Midyat'ta; ilçe belediyesinin çalışmaları dur durak demeden devam ediyor. İçerisinde bulunduğumuz yaz sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekiplerinin son olarak yapımını tamamladığı Batman yolu üzerindeki parke, yol ve kaldırım çalışmaları vatandaşlardan tam not aldı. Vatandaşlar hizmet yaklaşımlarından dolayı Midyat Belediyesi'ne ve Başkan Veysi Şahin'e teşekkür ettiler. Söz konusu bölgenin kışın çamur yazın ise tozdan geçilmediğini belirten esnaf da, geniş ve düzenli bir hale getirilen kaldırım çalışmasının ilçe halkına yakışır bir hizmet olduğunu dile getirdi. Midyat Belediyesi ise 2020 Yılı Planlaması dahilinde benzer çalışmaların ilçe genelinde devam edeceğini belirtti. (www.akbelediyeler.com)