MİDYAT BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2020 - 11:59, Güncelleme: 15.12.2020 - 11:59
 

MİDYAT BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi ekipleri bu kez Yunus Emre Mahallesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirdi.
Veysi Şahin Başkanlığında hizmette altın yılını yaşayan Midyat'ta çalışmalar dur durak demeden devam ediyor. Kış ayları ile birlikte alt ve üst yapının yanı sıra özellikle yol ve asfalt uygulamalarına hız veren Midyat Belediyesi, son olarak Yunus Emre Mahallesinde çalışmaları gerçekleştirdi. Vatandaşların çalışmalardan en asgari düzeyde etkilenmesi için uygulamasını hızlı tutan Belediye ekipleri kilitli parke taşı döşemesini sürdürüyor. İlçenin diğer bölgelerinde de yol bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Veysi Şahin yaptığı kısa değerlendirmesinde "Kadim Midyatın Altyapısını tamamlamış tüm mahallesine hizmet götürmek için aralıksız çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. MİDYAT'TA MEMNUNİYET ÖN PLANDA Çalışmalarında merkez ve kırsal ayrımı yapmadan tüm bölgelere yetişmenin gayesinde olan Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi'nden vatandaşların memnun olduğu gözlemlendi. Uygulamaların birebir takipçisi olarak Başkan Şahin'i her zaman sahada gördüklerini belirten Midyat halkı, kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Şahin'e ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)  
Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi ekipleri bu kez Yunus Emre Mahallesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirdi.

Veysi Şahin Başkanlığında hizmette altın yılını yaşayan Midyat'ta çalışmalar dur durak demeden devam ediyor. Kış ayları ile birlikte alt ve üst yapının yanı sıra özellikle yol ve asfalt uygulamalarına hız veren Midyat Belediyesi, son olarak Yunus Emre Mahallesinde çalışmaları gerçekleştirdi. Vatandaşların çalışmalardan en asgari düzeyde etkilenmesi için uygulamasını hızlı tutan Belediye ekipleri kilitli parke taşı döşemesini sürdürüyor. İlçenin diğer bölgelerinde de yol bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Veysi Şahin yaptığı kısa değerlendirmesinde "Kadim Midyatın Altyapısını tamamlamış tüm mahallesine hizmet götürmek için aralıksız çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

MİDYAT'TA MEMNUNİYET ÖN PLANDA

Çalışmalarında merkez ve kırsal ayrımı yapmadan tüm bölgelere yetişmenin gayesinde olan Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi'nden vatandaşların memnun olduğu gözlemlendi. Uygulamaların birebir takipçisi olarak Başkan Şahin'i her zaman sahada gördüklerini belirten Midyat halkı, kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Şahin'e ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.