MARAŞ KIRSALINA EN İYİ HİZMET

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2020 - 15:54, Güncelleme: 07.10.2020 - 15:54
 

MARAŞ KIRSALINA EN İYİ HİZMET

​​​​​​​Ulaşımda uzun vadeli çözümler üreten Hayrettin Güngör Başkanlığındaki Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerde köprü yapımlarını sürdürüyor.
Kahramanmaraş'ta yıllardır kongrenleşmiş bir sorun haline gelen Türkoğlu Yeşilyöre Grup Yolu ulaşımı Büyükşehir Belediyesinin yeni köprü yapımı ile tarihe karışıyor. Önsen Köprüsü bağlantı yolundan Selimiye, Altınova, Dadağlı, Dönüklü, Öztürk mahallelerine ulaşımı yaklaşık 10 kilometre kısaltacak yoldaki çalışmalar kısa sürede tamamlanarak güzergahlar trafiğe açılıyor. Önsen Köprüsü yapımı ile de mahalleler arası yol sorunun son bulacağı alana giderek çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör amaçlarının AK Parti Belediyeciliğini en iyi şekilde Kahramanmaraş halkına yansıtmak olduğunu söyledi.   KÖPRÜ YAPIMI 20 GÜNE KADAR TAMAMLANIYOR Çalışmaları incelemesinin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Güngör, "Yeşilyurt, Selimiye mahallelerimizdeyiz. Önsen bölgemize yeni ulaşım aksımız var. Yeni Önsen yolu ve Önsen Köprümüz bu bölgeye büyük rahatlık sağlayacak. Şu an halihazırda 20 küsur kilometre olan yolu yarı yarıya kısaltıyoruz. O yoldan bu mahallelerimize geçişi sağlamak için Yeniçay üzerine bir köprü ile hem Önsen Köprümüzden bu mahallelerimize ulaşımı hem de buradaki 4 mahallemizi birbirine bağlayan bir vazife görüyor. Köprü inşaatı son aşamaya geldi. 20 gün içerisinde hizmete sunacağız. Bununla birlikte gelecek sene de köprünün devamı olan yolların asfaltını bitirerek buradaki mahallelerimize daha iyi bir hizmet sunacağız. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Mahallelerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.   MAHALLE SAKİNLERİNDEN BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNE TEŞEKKÜR Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları ile ulaşım sorunlarının çözüme kavuştuğunu belirten mahalle sakinleri de Başkan Hayrettin Güngör'ün her zaman halkın içinde olduğunu belirterek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Mahalle sakinleri, "17 kilometrelik mesafeyi 300 metrede aşacağız. Çok güzel bir hizmet oldu. Başkanımıza ve tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun" diye konuştular. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Ulaşımda uzun vadeli çözümler üreten Hayrettin Güngör Başkanlığındaki Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerde köprü yapımlarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş'ta yıllardır kongrenleşmiş bir sorun haline gelen Türkoğlu Yeşilyöre Grup Yolu ulaşımı Büyükşehir Belediyesinin yeni köprü yapımı ile tarihe karışıyor. Önsen Köprüsü bağlantı yolundan Selimiye, Altınova, Dadağlı, Dönüklü, Öztürk mahallelerine ulaşımı yaklaşık 10 kilometre kısaltacak yoldaki çalışmalar kısa sürede tamamlanarak güzergahlar trafiğe açılıyor. Önsen Köprüsü yapımı ile de mahalleler arası yol sorunun son bulacağı alana giderek çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör amaçlarının AK Parti Belediyeciliğini en iyi şekilde Kahramanmaraş halkına yansıtmak olduğunu söyledi.

 

KÖPRÜ YAPIMI 20 GÜNE KADAR TAMAMLANIYOR

Çalışmaları incelemesinin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Güngör, "Yeşilyurt, Selimiye mahallelerimizdeyiz. Önsen bölgemize yeni ulaşım aksımız var. Yeni Önsen yolu ve Önsen Köprümüz bu bölgeye büyük rahatlık sağlayacak. Şu an halihazırda 20 küsur kilometre olan yolu yarı yarıya kısaltıyoruz. O yoldan bu mahallelerimize geçişi sağlamak için Yeniçay üzerine bir köprü ile hem Önsen Köprümüzden bu mahallelerimize ulaşımı hem de buradaki 4 mahallemizi birbirine bağlayan bir vazife görüyor. Köprü inşaatı son aşamaya geldi. 20 gün içerisinde hizmete sunacağız. Bununla birlikte gelecek sene de köprünün devamı olan yolların asfaltını bitirerek buradaki mahallelerimize daha iyi bir hizmet sunacağız. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Mahallelerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

 

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNE TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları ile ulaşım sorunlarının çözüme kavuştuğunu belirten mahalle sakinleri de Başkan Hayrettin Güngör'ün her zaman halkın içinde olduğunu belirterek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Mahalle sakinleri, "17 kilometrelik mesafeyi 300 metrede aşacağız. Çok güzel bir hizmet oldu. Başkanımıza ve tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun" diye konuştular.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.