MALATYA'DA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2020 - 00:14, Güncelleme: 28.11.2020 - 00:14
 

MALATYA'DA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

​​​​​​​Malatya'da Başkan Selahattin Gürkan, Türkiye'nin en büyük taraftar grupları listesinde ilk sıralarda yer alan Malatyasporlu taraftarlarla buluştu.
Malatya'da toplumun her kesimi ile buluşmayı sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bu kez taraftar grupları ile bir araya geldi. Malatya'da her defasında spora yönelik projelerin ve yatırımların öncüsü haline gelen Başkan Selahattin Gürkan buluşmada özellikle gerek kurumsal gerekse şahsi olarak Malatyaspor'un yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Spora gönül veren tüm taraftarlara ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Gürkan, "1966 Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Enes Sekman ve Malatyaspor sevdalısı kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, her daim yanlarında olduğumuzu ifade ediyorum" ifadelerini kullandı. İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecine de dikkat çeken Başkan Gürkan tüm taraftarlara bir kez daha seslenerek sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi çağrısını yineledi. Taraftarın büyük tezahürat gösterdiği Başkan Gürkan, Malatyaspor'u her birlikte ortak paydada buluşarak çok daha iyi yerlere getireceklerini de sözlerine ekledi. Taraftarlar da Başkan Gürkan'ın kendilerine ve Malatyaspor'a her zaman ayrıcalık tanıdığını belirterek desteklerinden ötürü Başkan Gürkan ve Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiklerini belirttiler. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Malatya'da Başkan Selahattin Gürkan, Türkiye'nin en büyük taraftar grupları listesinde ilk sıralarda yer alan Malatyasporlu taraftarlarla buluştu.

Malatya'da toplumun her kesimi ile buluşmayı sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bu kez taraftar grupları ile bir araya geldi. Malatya'da her defasında spora yönelik projelerin ve yatırımların öncüsü haline gelen Başkan Selahattin Gürkan buluşmada özellikle gerek kurumsal gerekse şahsi olarak Malatyaspor'un yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Spora gönül veren tüm taraftarlara ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Gürkan, "1966 Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Enes Sekman ve Malatyaspor sevdalısı kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, her daim yanlarında olduğumuzu ifade ediyorum" ifadelerini kullandı.

İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecine de dikkat çeken Başkan Gürkan tüm taraftarlara bir kez daha seslenerek sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi çağrısını yineledi. Taraftarın büyük tezahürat gösterdiği Başkan Gürkan, Malatyaspor'u her birlikte ortak paydada buluşarak çok daha iyi yerlere getireceklerini de sözlerine ekledi.

Taraftarlar da Başkan Gürkan'ın kendilerine ve Malatyaspor'a her zaman ayrıcalık tanıdığını belirterek desteklerinden ötürü Başkan Gürkan ve Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiklerini belirttiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.